Published On: lun, iun. 27th, 2016

SALVAMONT DÂMBOVIȚA: Acțiune de salvare în zona Telecabina Peștera

masina

În acest weekend echipa Salvamont Dâmbovița a intervenit in zona Telecabina Peștera în urma unei solicitări venite din partea unor persoane implicate într-un accident cu autoturismul. Alături de jandarmii montani și Poliția Montană Padina, i-au ajutat pe cei implicați în accident și s-au asigurat că starea de sănătate a acestora este în afara oricărui pericol. Din fericire, nu au fost necesare ingrijirile medicale, se arată în comunicatul de presă.

”In cursul după-amiezii de 26 Iunie 2016, în urma unui apel telefonic, am fost solicitați să intervenim pe drumul de acces către Telecabina Peștera, acolo unde se răsturnase un autoturism.
O echipă formată din cinci salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a ajuns în mai puțin de două minute la locul accidentului împreună cu jandarmii de la Postul de Jandarmerie Montană Peștera și polițistul de la postul de Poliție Montană Padina.
Dupa o scurtă evaluare la fața locului salvatorii montani au constatat că persoanele aflate în autoturism nu sunt vătămate corporal și le-au ajutat să iasă din mașină în condiții de siguranță.
Echipa medicală a SPJSSD a efectuat și un al doilea control, de această data mai amănunțit, iar concluzia a fost că persoanele implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale.”

masina1

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It