28/02/2020

Sâmbătă începe dulcele Festival al lubeniţei de Gottlob

Consiliul local şi Primăria Gottlob în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, vă invită în perioada 03-04 august 2019, la Festivalului Lubeniţei de la Gottlob, ce a ajuns la ediţia a XI-a.

Parada începe Sâmbătă 03 August 2019, la ora 18.00 din faţa Şcolii din Gottlob, cu majoretele din localitate, Formaţia de dansuri Florile Gottlobului, Formaţia de dansuri Julii Iosifalăului, Parada portului popular,  Fanfara de la Recaş.

Între orele 18.30 şi 20.30, pe scena amenajată lângă baza sportivă va avea loc un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori.

De la ora 20.30 pe scenă vor urca îndrăgiții cântăreţi Vasile Conea, Cornel Brici, Simona Nicolae, Mariana Vărărean acompaniați de formație, iar de la ora 22.30 DELIA

În încheierea primei zile: DJ PartyZoneEvents

Și…       Jocuri de artificii

În cea de-a doua zi, Duminică 04 August, pe scena Festivalului Lubeniţei vor  urca, de la ora 19.00, Petrică Velescu, Corina Tudor, Ancuța Fleșariu, Cornel Brici, Simona Nicolae, Mariana Vărărean, acompaniați de formație.

În încheiere: DJ PartyZoneEvents

Îi aştepăm cu drag pe toţi cei care sunt amatori de petreceri câmpeneşti, ditracţie şi voie bună la Festivalul Lubeniţei Gottlob 2019.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments