Published On: mie, mart. 7th, 2018

Șansa ta la PERFORMANȚĂ- Centrul de studii Profesional New Consult din Târgovişte

Formarea profesională continuă reprezintă în zilele noastre o condiție fără de care nu mai putem ține pasul cu dezvoltarea societății în care trăim. Individul are nevoie de un progres constant cu el însuși, iar acest lucru vine atât din dezvoltarea personală, dar și din cea profesională care îi poate asigura o viață mai bună, mai armonioasă și implicit mai prosperă.

Aflați de 10 ani în domeniul formării profesionale, inițiatorii Profesional New Consult sunt cei care dau oamenilor o șansă în plus atunci când își doresc mai mult. Orașul Târgoviște are nevoie de dezvoltare și progres pe toate planurile, iar Profesional New Consult și-a asumat această responsabilitate prin toată gamă de activități și servicii pe care le desfășoară pentru cetățenii fostei capitale a Țării Românești. Dincolo de aprecierile sincere pe care acești oameni le merită, râmân rezultatele lor, cele care vorbesc de la sine despre pasiune, profesionalism, dăruire, generozitate și viziune, insușiri pe care au ales să le împărtășească cu toți cei care le trec pragul în fiecare zi.

În portofoliul Profesional New Consult veți avea acces la cursuri de Management și Carieră, cursuri Tehnice și Meserii, cursuri Înfrumusețare, cursuri Limbi Străine, cursuri Formare Profesională Turism, cursuri Agricultura, dar și cursuri de dezvoltare personală. Și toate acestea se regăsesc și la nivel național în centrele de studii pe care Profesional New Consult le deține în orașele Pitești, București, Brașov, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Buzau și Focșani.

Mai multe detalii și date concrete despre Profesional New Consult și formarea profesională pe care o furnizează, într-un interviu acordat publicației noastre de către managerul Șerban George și Monica Gogioiu, coordonator zonal al centrului din Târgoviște.

Sunteți de 10 ani pe piața cursurilor de calificare și perfecționare iar de peste un an aveți un centru și în orașul Târgoviște. Care sunt domeniile cele mai căutate de către clienții voștri?

Da, suntem de 10 ani pe piaţa de formare profesionalã si doar de un an avem centru stabil în Dâmboviţa. Însã trebuie spus cã Târgovişte este în portofoliul nostru încã de la început. De-a lungul timpului mulţi locuitori din Târgovişte sau localitãţile din împrejurimi au venit pânã la sediul central din Piteşti pentru a participa la cursurile organizate de Profesional New Consult. Domeniile cele mai solicitate? Acestea oscileazã în funcţie de piaţa muncii, atât cea din ţarã cât şi din strãinãtate, pentru cã trebuie spus faptul cã diplomele eliberate în urma parcurgerii unui curs acreditat sunt valabile atât în ţarã cât şi internațional.

Ce înseamnă participarea la un curs în cadrul Profesional New Consult? Care sunt beneficiile mele, ca și cursant?

Rãspunsul simplu la aceste întrebãri ar fi trimiterea la motto-ul firmei, “Performanţa înseamnã succes”, însã, într-o abordare mai amplã, participarea la un curs organizat de Profesional New Consult înseamnã implicare în activitãţi practice, noţiuni teoretice serioase susţinute de suporturi de curs elaborate, formatori pregãtiţi şi dedicaţi dorinici sã împãrtãşeascã cunoştinţele pe care le deţin, condiţii de studiu adecvate, sãli de curs amenajate cu toate cele necesare susţinerii unor cursuri şi furnizãrii de informaţii astfel încât acestea sã poate fi folosite de cursanţi în activitatea lor socio-profesionalã.

Care ar fi pașii de parcurs pentru înscrierea la studiile centrului vostru?

Paşii sunt simpli, respectiv, completarea formularului de înscriere de pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro şi remiterea documentaţiei necesare prin email la adresa targoviste@profesionalnewconsult.ro sau pentru cei care prefera abordarea directa, prezentarea la centrul nostru din Târgoviște situat pe strada Libertãţii, nr. 2, etaj 1, camera 5, jud. Dâmboviţa (clãdirea Mondial), nr contact 0753.336.611 .

 De ce este important sa ne specializam pe un domeniu anume? Nu putem invata direct la locul de munca?

Formarea profesionalã continuã este un concept din pãcate mult prea puţin înţeles astãzi, în opinia mea, iar acest fapt nu are legãturã cu implicarea într-o firmã de formare profesionalã, ci este o opinie de viaţã. Cât trãim, învãţãm şi niciodatã nu stricã sã cunoaştem mai mult în domeniul în care activãm sau sã deprindem cunoştinţe noi în alte domenii. Acestea îţi pot folosi la un moment dat.  Legat de aspectul ”calificării” la locul de muncã, nici nu poate fi vorba de grad de comparaţie, deoarece acolo vei învăța doar noţiunile care se referã la specificul fişei de post. În cadrul cursurilor abordarea temelor este mult mai complexă, cu o privire de ansamblu în domeniu.

Cum știm să alegem cele mai bune firme de calificare profesională?

Este simplu, verificând condiţiile de studiu, detaliile privind organizarea cursurilor, modul de abordare din partea celor care rãspund la telefoanele firmei, informaţii despre formatori, despre noţiunile teoretice şi practice furnizate.

Profesional New Consult a câștigat LOCUL 1 în Topul Firmelor din Argeş la editia din noiembrie 2017 organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, eveniment care promovează excelența în afaceri.

Cine sunt specialiștii voștri? 

Formatorii noştri sunt specialişti în domeniile în care activeazã şi pe care le susţin. Desigur cã detalii despre aceştia pot fi aflate în discuţiile telefonice sau prin intermediul email-ului, în cadrul acelui proces de investigare dacã firma de formare este ceea ce am nevoie ca și client, despre care am vorbit la întrebarea anterioarã.

Costurile studiilor sunt ridicate? Se poate plăti și în rate?

Nu, nu avem costuri mari şi întotdeauna încercãm sã venim cu campanii şi promoţii de ajustarea a acestora sau de diminuare a impactului pe bugetul persoanei participante la curs, motiv pentru care plata cursurilor noastre se poate face în trei rate.

 Există și un suport de curs?

Da, asigurãm suport de curs elaborat pentru fiecare curs organziat de societatea noastrã, suport menit sã reîmprospãteze cunoştinţele cursanţilor anterior examenului de absolvire sau ulterior .

După ce se obține diploma de calificare oferiți recomandări pentŕu o viitoare angajare sau chiar deschiderea unei afaceri?

Da, suntem foarte implicaţi în acest proces. Și în acest sens invitãm toţi angajatorii din Dâmboviţa sã îşi posteze ofertele de locuri de muncã accesând link-ul http://www.profesionalnewconsult.ro/cariere/vrei-sa-recrutezi/, care va fi distribuit în grupurile în care sunt înscrişi participanţii la cursurile noastre. De asmenea, pentru anumite cursuri avem convenţii cu angajatorii care prezintã oferta profesionalã în cadrul cursului sau care sunt dispuşi sã susţinã costurile sesiunilor de formare profesionalã cu condiţia ca absolvenţii sã semneze ulterior un contract de muncã cu angajatorii respectivi.

Exista o rețea a cursanților care se pot întâlni, face schimb de experiențe sau chiar dezvolta idei de afaceri împreună?

Aşa cum precizam şi la întrebarea anterioarã, suntem destul de implicaţi în procesul de plasare a cursanţilor noştri pe piaţa forţei de muncã, astfel pe facebook este un grup dedicat https://www.facebook.com/groups/locuridemuncapnc/  în care se pot înscrie toţi cei care participã sau au participat de-a lungul timpului la oricare dintre cursurile noastre şi sunt în cãutarea unui loc de muncã. De asemenea, cursanţii aflaţi în cãutarea unui loc de muncã pot trimite informaţii despre parcursul lor profesional accesand link-ul http://www.profesionalnewconsult.ro/cariere/cauti-un-loc-de-munca/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste