Published On: lun, iul. 23rd, 2018

SĂPTÂMÂNA ASTRALA 23 – 29 IULIE 2018: Eliberăm un bagaj mare de emotii negative

SAPTAMANA ASTRALA 23 – 29 IULIE 2018 – SOARELE INTRA IN LEU, MERCUR ISI INCEPE MISCAREA RETROGRADA IN LEU, ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN VARSATOR

“Schimbarea sentimentelor este o schimbare de destin”

In saptamana 23 – 29 iulie, Cerul este foarte activ, se petrec schimbari de vibratie ale planetelor, culminand cu cea mai lunga Eclipsa Totala de Luna din secolul 21. (in seara zilei de 27 iulie, adica Vineri vom avea Luna Plina si Eclipsa in Varsator, revin cu detalii).

Chiar in aceasta noapte (de 22 spre 23 iulie), Soarele iese din semnul Racului si intra acasa, pe teritoriul Leului.

Soarele in Leu se simte foarte bine si ne poate aduce mai multa energie, potfa de viata, nevoia de dragoste, vacanta si distractii.

Cat a stat in Rac, a fost romantic, nostalgic, visator iar in aceasta pozitie ce-i drept ne-a ajutat sa ne mai temperam Ego-ul, insa o data cu intrarea in Leu, devine mandru, puternic, impulsiv, orgolios, arogant…

Un Soare frumos aspectat in Leu vine cu bucurii, cu pasiune, cu dragoste impartasita, cu energie si vitalitate, insa de aceasta data Soarele va fi doar in aspecte provocatoare: careu cu Uranus, opozitie cu Marte, careu Jupiter si va alcatui si o Eclipsa Totala de Luna…

Deci mare atentie la exagerari, dramatism, orgoliu si la cum va gestionati energia vitala (nu uitati ca emotiile rele ne afecteaza grav sanatatea !)

Pe scurt, Soarele se alatura planetei Mercur in Leu, intarind o Cruce Cosmica Fixa….hmm ce-o mai fi si asta )

5 planete din 10 se vor afla in semne Fixe (la Eclipsa chiar 6 planete), asezate ca intr-o cruce (nu la grad perfect, dar tot cruce este).

In general, energia unei Cruci Cosmice este extrem de provocatoare, este traita ca un puternic conflict interior care se reflecta in exterior cu stres si dificultati.

De fapt, cu asa energie nu mai putem sa ne mintim si deci recunoastem problemele pe care le avem, astfel se naste dorinta puternica de a le confrunta si rezolva.

Totusi o Cruce Cosmica Fixa este mai dificil de gestionat, deoarece exista inconstient o rezistenta in fata schimbarii.

Semnele Fixe (Taur, Scorpion, Leu si Varsator) sunt stabile, nu iubesc schimbarea, defectul major fiind incapatanarea.

Din acest motiv, aceasta configuratie aduce un risc de blocaj, de inertie sau senzatia de blocaj si lipsa de motivatie…mai ales ca Marte este retrograd iar Joi, pe 26 iulie intra si Mercur in retrogradare.

Mercur si Marte sunt 2 planete personale importante in viata noastra de zi cu zi, avand parte de influenta lor pozitiva reusim sa ne rezolvam treburile usor, fara stres si nervi…

Aflate in retrogradare, dar si in opozitie, este clar ca nu este cea mai buna perioada pentru a inainta, a face lucruri complet noi, ci mai degraba energia lor ne cere sa gasim mai mult timp pentru introspectie, odihna, relaxare, vacanta si mai putina agitatie in exterior.

Bine, bine o sa-mi spuneti ce fac daca nu am vacanta si sunt la serviciu ?…ei atunci va trebui sa va inarmati cu multaaaaa rabdare, pe cat puteti sa fiti temperati in comunicare si sa nu dati curs provocarilor.

Cel mai delicat interval va fi 25 – 29 iulie (deci aproape toata saptamana), cand vom intra sub influenta puternica a lui Mercur stationar retrograd dar si a Eclipsei Totale de Luna in Varsator.

Intr-o astfel de saptamana recomandarea mea este sa nu fortam lucrurile, sa fim vigilenti adica in starea de observator pentru a intelege ce lectii ne sunt predate de Univers.

Cel mai probabil vom avea din nou de invatat sa fim flexibili, mai detasati si atat cat reusim mai calmi in momente tensionate.

In aceasta saptamana putem trai un fel de resetare a emotiilor, care ne va ajuta sa eliberam un bagaj mare de emotii neplacute, adunate in ultimele 6 luni de zile.

Suntem ajutati (poate chiar fortati) sa strapungem vechile bariere si sa depasim modelele invechite.

Cei mai provocati in acest sens sunt cei nascuti in semnele fixe: Leu, Varsator, Scorpion si Taur, dar si cei care au in harta natala Luna, Mercur, Venus sau Marte in zodiile enumerate.

Pentru fiecare dintre noi pe casele astrologice unde avem aceste semne interceptate, Universul ne pregateste ceva…

Daa, Universul ne pregateste terenul pentru o noua viata !

O tema de meditatie pentru saptamana viitoare este:
Ce parte din sufletul meu este incatusata si aspira sa se elibereze ?

Imbarbatarea pentru saptamana viitoare: Imi rup propriile lanturi.

Succes !

Astrolog Laura Hagiu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It