OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: joi, oct. 11th, 2018

Seară aniversară, pe muzică Phoenix, la Biblioteca UPT

Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara a devenit mai mult decât un spațiu de lectură, aici fiind organizate o serie de evenimente culturale și seri tematice. În această seară (11 octombrie 2018), de la ora 19:00, iubitorii muzicii rock în general și ai melodiilor formației Phoenix vor avea parte de un moment special.

Trupa Vest Phoenix Cover, band-ul oficial de cover-uri al legendarei formații Phoenix, aniversează cinci ani de existență, ocazie cu care a programat un eveniment special: lansarea revistei aniversare  „Vest Phoenix Cover EDITIE ANIVERSARA – TINERE TALENTE, 2018-2019″. Aceasta va fi urmată de un mini-recital cu piese din repertoriul celebrei Phoenix. La eveniment sunt așteptați, pe lângă studenți și cadre didactice ale UPT, toți timișorenii interesați. Intrarea este gratuită.

Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomir, Lajos Varadi și Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It