Published On: joi, oct. 11th, 2018

Seară aniversară, pe muzică Phoenix, la Biblioteca UPT

Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara a devenit mai mult decât un spațiu de lectură, aici fiind organizate o serie de evenimente culturale și seri tematice. În această seară (11 octombrie 2018), de la ora 19:00, iubitorii muzicii rock în general și ai melodiilor formației Phoenix vor avea parte de un moment special.

Trupa Vest Phoenix Cover, band-ul oficial de cover-uri al legendarei formații Phoenix, aniversează cinci ani de existență, ocazie cu care a programat un eveniment special: lansarea revistei aniversare  „Vest Phoenix Cover EDITIE ANIVERSARA – TINERE TALENTE, 2018-2019″. Aceasta va fi urmată de un mini-recital cu piese din repertoriul celebrei Phoenix. La eveniment sunt așteptați, pe lângă studenți și cadre didactice ale UPT, toți timișorenii interesați. Intrarea este gratuită.

Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomir, Lajos Varadi și Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix.

 

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It