Published On: joi, iun. 21st, 2018

Şedinţa CJT, de „rămas bun” pentru Roxana Iliescu

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş, a rămas de astăzi „în cârje”, într-un preşedinte şi un vicepreşedinte, prin demisia celui de al doilea vicepreşedinte, Roxana Iliescu de la PMP.

Cu lacrimi în ochi şi-a luat rămas bun de la colegii din cadrul Consiliului Judeţean, demisionând şi din funcţia de consilier judeţean.

Este ultima ședință de Consiliu Județean la care particip. Am pregătit un raport de activitate pe cei doi ani de zile cât am ocupat funcția de vicepreședinte. Totodată, vreau să vă mărturisesc că am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor și nu interesele obscure ale unui individ mediocru. Vă readuc aminte un eveniment nefericit petrecut în acest an, și anume momentul în care am fost nevoită să votez împotriva celui mai important proiect de hotărâre al consiliului, bugetul pe anul 2018. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei doi ani de zile”, a spus Roxana Iliescu.

Se aşteaptă propuneri în primul rând din partea PMP pentru funcţia de vicepreşedinte, iar dacă acesta nu vine cu nici o propunere se aşteaptă şi din partea altor partied.

Conform procedurii, în următoarea ședință de consiliu, adică în ședința ordinară din data de 27 iunie, vom lua act de ordinul emis de prefect și bineînțeles așteptăm din partea PMP înaintarea următoarei propuneri conform listei de candidaturi. PMP-ul va avea în prima fază postul de consilier județean din partea partidului, post care s-a eliberat. Cornel Sămărtinean a denunțat protocolul cu PSD semnat acum doi ani, ne-a și trimis în scris acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu vom purta discuții de a crea o majoritate la nivelul Consiliului Județean. Dar cel mai important lucru este faptul că cine va ocupa postul de vicepreședinte să fie clar conectat pe administrație, pe proiectele de dezvoltare a județului și nicidecum pe activitate politică”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex