Published On: sâm, apr. 23rd, 2016

Şefii misiunii italiane la Timişoara

Instituția Prefectului de Timiş, în prezenţa domnului prefect Mircea Băcală și a domnului Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a primit vizita domnului Dario Savoriti, adjunctul Șefului de Misiune al Ambasadei Italiei la Bucuresti.

Motivul întrevederii a fost  legat de Consulatul Onorific al Republicii Italiene la Timisoara,  de faptul că Excelența Sa domnul Silviu Lugojan își va incheia misiunea.  Cu această ocazie, domnul prefect a arătat că Excelența Sa, domnul Silviu Lugojan, în calitatea sa de consul onorific al Republicii Italia la Timișoara, a avut o foarte bună colaborare cu Instituția Prefectului Județului Timiș atât în ceea ce privește rezolvarea problemelor cetățenilor italieni care locuiesc în județul Timiș, dar și în ceea ce privește organizarea unor acțiuni comune precum Ziua Europei sau întâlniri cu oamenii de afaceri. Totodată, domnul președinte Titu Bojin a arătat că instituția pe care o conduce a avut o foarte bună colaborare cu Excelența Sa, domnul Silviu Lugojan, și a subliniat faptul că pentru județul Timiș prezența unui consulat italian la Timișoara este foarte importantă având în vedere prezența unei puternice comunități italiene și a numărului mare de investiții italiene din județul nostru.

Domnul prefect a mulțumit Excelenței Sale, domnului Silviu Lugojan, pentru deschiderea manifestată față de Instituția Prefectului și pentru întreaga colaborare și să i-a urat multe realizări și succese personale și profesionale în activitatea pe care o va desfășura în viitor. În încheierea discuțiilor, domnului Dario Savoriti, adjunctul Șefului de Misiune al Ambasadei Italiei la Bucuresti, a afirmat că în cel mai scurt timp, dupa finalizarea procedurilor juridice necesare va fi nominalizat un nou consul onorific la Timișoara.

 

Stejarel Ionescu

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It