Published On: vin, apr. 15th, 2016

Semnături de susţinere

A început strângerea de semnături. Şedinţe, tabele. Lume, multă lume. Partidele se bat între ele, se înfruntă, care mai de care mai mare s-au mai mic. Lume, lume soro lume.

Soare, nor, nu contează timpul, trebuie să se complecteze listele, fără promisiuni electorale, fără plase PSD-iste, ci doar corectitudine.” A-ţi văzut ce s-a făcut, ce s-a început, dar şi ce urmează. Omul trebuie să fie cunoscut şi să se aibă încredere. Nu mai merge pe vorbe. Faptele vorbesc.

Asta se întâmplă  şi în PNL Timiş. Unde primarul Timişoarei nu e nimeni altul, decât liberalui Nicolae Robu. Poate să spună că după patru ani de mandat a schimbat faţa Timişoarei, dândui un iz european.

Parcul Freidorf din Timişoara. Miercuri seara. Nor, câţiva stropi de ploaie. Părinţi cu copii în parc, mai şi câţiva trecători grăbiţi. O măsuţă în mijlocul parcului, şi,….

Dau de Vicepreședinta Organizația Femeilor Liberale Timis şi președinta PNL Zona 11 Freidorf Timișoara, Schedan Doina, care e şi candidat pe listele PNL Timişoara la Consiliul Local. Oprea trecătorii, şi îi întreba ce şi-ar dori pentru cartierul lor, pentru oraşul lor, le spunea despre primărie, activitatea primarului, a viceprimarului şi a consilierilor.

 

Stejărel Ionescu

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It