Published On: Dum, apr. 22nd, 2018

Semne care îți arată că ÎNGERII vor să comunice cu tine

Semne care îți arată că ÎNGERII vor să comunice cu tine

Dacă ești suficient de înțelept încât să iei decizia de a lucra împreună cu îngerii tăi păzitori, aceștia îți vor oferi semne subtile pentru a-ți arăta calea cea bună. Aceste indicii sunt mici, dar neobișnuite, așa că le poți remarca dacă te concentrezi.

Dar dacă ești în pericol?

Nu te îngrijora, îngerul te va face să constați acest lucru. Aceste avertismente îți sunt trimise, astfel încât să te concentrezi pe alegerile pe care le faci sau pe lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Aici îți sunt dezvăluite 5 semne că îngerii tăi păzitori încearcă să comunice cu tine. Fii foarte atent la ele!


1. Auzul unei voci puternice și joase.

O voce tare și puternică pe care o primim ca semn de avertizare este destul de greu de ratat. Vocea aceea ne-ar putea spune să fim atenți sau să nu facem un anumit lucru. Pentru a justifica aceasta afirmație, să vedem un exemplu.

În timpul conducerii, o prietena de-a mea a auzit dintr-o dată o voce rezonantă, care voia să o facă să se ferească de pericol. Ea a simțit-o și a cerut tuturor să-și fixeze centurile de siguranță. Câteva momente mai târziu, a trebuit să facă o oprire aspră din cauza unui vehicul de urgență. Dacă nu ar fi auzit semnul de avertizare, unii s-ar fi putut răni. Deci, fiți mereu concentrat și acordați atenție vocii puternice. Îngerii voștri vor să vă avertizeze că nu trebuie să fiți ignoranți.

2. Primitul mesajelor în visuri sau viziuni.

Când dormim, lipsesc tulburările și distragerile din exterior. Deci, îngerii se pot conecta la noi prin vise. Ei ne dau anumite mesaje care se manifestă direct în conștiința noastră. S-ar putea să visezi un incident rău înainte de a se întâmpla de fapt, ca și când ai avea o viziune. Este modul lor de a-ți spune să fii mai atent și să faci alegeri mai bune pentru a preveni producerea unui accident.

3. Sentimentul inconfortabil.

Stomacul este asemenea unui al doilea creier. Este locul în care se află plexul solar, folosit de îngeri pentru a-ți oferi semne de avertizare. Dacă ai un sentiment de neliniște, greață, fluturi sau te simțiți chiar strâns, înseamnă că ceva nu este în regulă. Nu ignora doar aceste senzații, concentrează-te. De exemplu, dacă ai un sentiment neliniștit in privința stomacului, atunci când ești în jurul unei anumite persoane, ar putea însemna că persoana este periculoasă. Cereți îngerilor să vă ofere puterea de a înțelege situația și de a acționa corect.

4. Eșecuri ale electronicelor și întârzieri inexplicabile.

Dacă mașinile sau gadgeturile încetează brusc să lucreze, este un semn comun că îngerul vostru a simțit pericolul. În mod miraculos, de îndată ce pericolul a trecut, acestea încep să lucreze din nou. S-ar putea, de asemenea, să vă confruntați cu întârzieri bruște în călătorii. De exemplu, un drum este închis în timp ce mergeți la seriviciu. Acest lucru este frustrant, dar este un semn că îngerii vă vor oferi mai mult timp pentru a reflecta asupra alegerilor, pentru a evita incidentele rele.

5. Îmbolnăvire bruscă sau avertismentele oamenilor.

Rude ale familiilor victimelor din 11 septembrie spun cum s-au trezit cu o boală gravă de nicăieri. Unii au ales să o ignore, în timp ce unii, care au decis să-și ia o zi liberă, au rămas departe de dezastru și au fost astfel salvați. De asemenea, atunci când alți oameni îți interzic să o iei pe o anumită rută sau să eviți o anumită persoană, este posibil ca îngerii să îți dea avertismente prin cuvintele lor.

Îngerii tăi păzitori îți dau acest fel de semne pentru a-ți gândi mai profund și a-ți aprecia mai bine deciziile, a te concentra pe împrejurimi și a fi mai grijuliu.

soultravelrules.com

Traducere: Lorena Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It