sâm. dec. 14th, 2019

Oficial Media

Stiri, evenimente, opinii, atitudine

Serile de vară sunt mai minunate dacă le petreceţi alături de cei dragi , într-un cadru feeric la Berăria 700

Cred că nu e om care să nu treacă prin Timişoara şi care să nu simtă într-un colţişor al sufletului său sentimental acela deloc uitat, pierdut, şi cu bucurie regăsit.

Şi cum ajunge în Timişoara  – “Mica Vienă” sau de ce nu “Oraşul florilor”, chiar de a făcut o plimbare prin oraş cu bicicleta pe malurile Begăi, sau cu vaporaşul, pe Bega, nu poate pleca mai departe fără a poposi preţ de câteva ceasuri şi la “Berăria 700, a vechii Cetăţi, din Piaţa 700” ce se află chiar în central urbei.Un loc care păstrează farmecul autentic al vremurilor de altă dată, unde se întâlnesc artişti, scriitori, poeţi, oameni de cultură şi artă, unde se spun poezii, se recită, se ascultă muzică interpretată de mari maeştri ai cântecului şi slovelor. Un loc unde te vei simţi ca “acasă”, chiar dacă bei doar o bere şi mănânci doar un mic, dar vei găsi după pofta inimii, chiar dacă poposeşti doar la terasă, deschisă de primăvara până toamna târziu, când cade bruma, sau în interiorul berăriei : coaste de porc sau viţel, piept de pui, hribi cu mămăliguţă, tochitură haiducească cu mămăliguţă,  gulaş de vânat cu găluşte tiroleze, ciolan rotisat, sau de ce nu un purcel de lapte la rotisor, din care lejer se pot sătura 5-6 persoane. Sau dacă eşti amator de peşte, un somon la grătar cu usturoi şi verdeaţă, un păstrăv la grătar, sau un şalău prăjit cu mămăliguţă.

Organizaţi zile de naştere, logodne, onomastice, cu preparate de tradiţie:   platouri de vită de porc, de pasăre, sau platouri mixte. Tot aici găsiţi un meniu fix, o ciorbă de burtă, de pasăre sau de legume, sau de ce nu deserturi precum clătite cu brânză şi stafide, lapte de pasăre, papanaşi cu brânză, sau dacă vreţi să vă răcoriţi, chiar şi o îngheţată.

Se pot face şi rezervări la numerele de telefon : 0256 70 67 67 sau 0743 232899. Localul este deschis zilnic de la ora 11,00-00 00.

Vă aşteptăm cu drag într-un mediu deosebit unde te poţi simţi ca acasă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments