OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: vin, nov. 23rd, 2018

Simona Halep – Doctor Honoris Causa a Universităţii de Vest Timişoara

Simona Halep – Doctor Honoris Causa a Universităţii de Vest Timişoara

Aula Magna Curia a Universităţii de Vest din Timişoara a devenit ca niciodată neîncăpătoare faţă de mulţimea care curgea râuri, râuri spre Universitatea de Vest pentru a da ochi cu sportiva nr. 1 mondial al tenisului, Simona Halep, cea care a primit titlul de Dr. Honoris Causa “Beneficiorum Publicorum”.

La un moment dat a fost nevoie de intervenţia poliţiei şi a jandarmilor pentru a potoli spiritele, binenţeles că după umplerea la refuz  a sălii, rămânând pe dinafară peste 200 de personae pentru care conducerea universităţii a instalat în holul central de la parter un imens ecran, unde cei rămaşi pe dinafară au putut urmări întregul ceremonial de investire a Simonei Halep cu titlul de Doctor Honoris Causa.

Simona Halep este considerată un exemplu pentru tinerii din România, dar şi cel mai bun ambasador al ţării noastre în lume.

Suntem onorați de prezența domniei voastre în Timișoara și de intrarea dumneavoastră în mijlocul comunității academice. Vă urăm sănătate, putere de muncă și vă dorim în continuare aceeași dăruire și pasiune în întreagă carieră. Vă mulțumim că sunteți un model pentru toți românii indiferent de vârstă și profesie, dar mai ales pentru studenții și tinerii noștri”, a spus prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT, în deschiderea alocuţiunilor.

Constănţeanca Simona Halep s-a aflat pentru prima dată pe meleagurile bănăţene, ea a fost primită cu aplauze şi ovaţii de tinerii studenţi ai Timişoarei, şi nu numai, şi cu toate emoţiile ce le-a avut a reuşit să transmit un cuvânt de salut: Atunci când îți dorești cu adevărat ceva nu trebuie să renunți. Trebuie să ai încredere în tine și să speri că orice este posibil. Așa am făcut eu și acum pot să spun că acum sunt un sportiv împlinit”.

La terminarea ceremonialului  a oferit autografe, a urmat o sesiune foto cu cei ce au dorit să se imortalizeze cu Numărul 1 Mondial al Tenisului, şi a primit din partea conducerii Universităţii de Vest un tablou caricatură, semnat de Ştefan Popa Popa’ s, apoi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor într-o scurtă conferinţă de presă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It