Published On: joi, ian. 25th, 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în finala de la Australian Open. Fanii în delir, joc de mare forță fizică și morală contra lui Kerber

Simona Halep învins-o pe Angelique Kerber, locul 9 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, într-un meci incredibil, cu multe răsturnări de situație și în care Simona a avut nevoie de 4 mingi de meci pentru a se califica în prima finală din carieră la Australian Open.

 

Cel mai bun meci al turneului

Părerea unanimă a oamenilor de tenis, a comentatorilor sportivi și a oficialilor de la Australian Open este că a fost cel mai bun meci al turneului, de până acum. A fost un meci cu schimburi dure, lungi, seturi cu răsturnări de situații, dar în care jucătoarea mai puternică atât fizic cât și moral s-a dovedit a fi numărul 1 mondial, Simona Halep.

Simona Halep

Din lung de linie alternări cu joc la fileu, de la peste 20 de schimburi de forță la lovituri câștigătoare din poziții aproape imposibile. Simona Halep are în acest moment 7715 puncte, iar Caroline Wozniacki 7265. Simona Halep va juca sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, în transmisiune directă pe Eurosport, cu daneza Caroline Wozniacki (2 WTA). Este pentru prima dată în istorie când un român joacă finala acestui turneu într-o probă de simplu!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex