Published On: mar, feb. 6th, 2018

Simona Neumann îşi continuă drumul în linie dreaptă cu Timişoara-Capitală Culturală Europeană

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, primeşte anual bani şi încă foarte mulţi de ordinul milioanelor de euro, pentru proiectele ce le are în derulare, atât de la Primăria Timişoara, CJ Timiş, dar şi din sponsorizări de la oamenii de afaceri, şi cu ceva timp în urmă primarul Timişoarei Nicolae Robu s-a arătat foarte nemulţumit de activitatea desfăşurată de asociaţie.

Robu s-a arătat nemulţumit de evoluţia unui spectacol de circ aparţinând unei trupe suedeze,  precizând faptul  că spectacolul Cirkus Cirkor nu s-a ridicat la nivelul unor standarde suficient de înalte , considerând că a fost o mare greşeală asociint oraşul cu un spectacol de circ, care nu a fost un start atât de bun pentru un oraş precum Timişoara. Robu a mai acuzat şi faptul că în cadrul  Asociației TCCE 2021 se lucrează  haotic, fiind de asemenea  vizate mai multe aspecte neconforme cu statutul asociaţiei, care ar trebui să aibă o  mare responsabilitate,

Un alt aspect ar fi şi o slabă popularizare a proiectelor ce nu sunt cunoscute de cetățeni pentru ca şi aceştia să poată să se implice.

Directorului executiv al Asociației CCE 2021, Simona Neumann, a ţinut să precizeze relaţia ce o are cu Primăria Timişoara, în direct cu primarul Nicolae Robu.

„Am avut o discuție foarte bună, la fel ca toate discuțiile de lucru pe care le am cu domnul primar, săptămâna trecută, în care ne-am clarificat unele neînțelegeri. Domnia sa a avut o întâlnire cu un grup de intelectuali în data de 18 ianuarie. A primit un set de informații și după aceea a făcut un set de declarații pe care le-am lămurit cu domnul primar”.

Simona Neumann, consider că discuţia avută cu primarul Robu a fost de bun augur, fiind puse la punct unele lucruri unde s-a  convenit ca pe lângă informările pe care le face în mod normal Asociația Timișoara Capitală Culturală , aceasta să participe și la sesiuni de informare pe care primăria le va organiza pe acest subiect, dar şi la întâlniri formale sau informale.

În data de 13 februarie ( când se va prezenta programul pe anul acesta)”va fi invitat şi primarul Nicolae Robu, pentru a se dovedi bunele relaţii cu primăria.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos