Published On: joi, nov. 1st, 2018

SMILEY vine la Timișoara

După succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley susține concertul #Confesiune pe scena din Timișoara, un cadou pentru toți cei care îi iubesc muzica și care l-au inspirat. Concertul face parte din turneul național care include 10 orașe din România și poartă numele ultimului său album. Artistul va da tonul în muzică în trei ore de concert, cu hituri care vor ridica publicul în picioare.

“Sunteti pregătiti? Venim. În gașcă mare. Vă dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm împreună, să sărbătorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley.

Joi, 15 noiembrie este ziua în care Sala Olimpia din Timișoara se va transforma în scena inedită a concertului lui Smiley. Momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

În timpul evenimentului vor fi proiectate câteva dintre fotografiile pe care fanii le-au înscris pe pagina de Facebook a concertului, ca parte din apelul “Foto – confensiunile din orașul tău”.

“Confesiunea nu este doar a mea, este și a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc, prin aceste foto-confesiuni, să aflu câte ceva despre ei, despre orașul lor, să ajung la concertul din orașul lor ca la o întâlnire cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să știu unde-și beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraș, unde dansează până dimineața, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet și bucurii.”, mărturisește Smiley.

Momentele artistice din timpul concertului sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist.

Organizatorii turneului național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime Romania – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, care are în portofoliu organizarea unor importante turnee naționale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar și a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.

Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It