Șocant! Martor din dosarul Șova-Ponta, târât în plină stradă…

OFICIAL MEDIA

martor6

Imagini ȘOCANTE cu un martor protejat din dosarul Ponta-Șova. Polițiștii l-au incatușat. Contractele Casei de Avocatura „Sova si Asociatii” venite pe linie politica și încasările din acestea mergeau la PSD, scrie MicNews.ro.

Alin Brîncuș împreună cu prietena sa, a vrut să meargă la doctorul veterinar cu un autobuz. Dar polițiștii au dorit să-l percheziționeze, el nefiind de acord cu acest lucru. Martorul nu s-a supus ordinelor din partea polițiștilor pe motivul că nu ar avea nicio interdicție și nu are semnat vreun acord cu poliția în acest sens. Dar, potrivit imaginilor difuzate de România TV, cei doi agenți l-au pus la pământ, l-au verificat și l-au încătușat, scrie evz.ro

Iată ce postează pe contul de facebook Alin Brîncuș, martor în dosarul Turceni-Rovinari:

”VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SHARE
Asta se intampla cand MILITIA ROMANA RASPUNDE LA COMANDA POLITICA !!!
Asta este comportamentul MILITIEI ROMANE cu un martor aflat sub protectie. De 15 luni de zile sunt amenintat si influentat sa-mi schimb declaratia in dosarul Turceni / Rovinari. Nu am solicitat niciodata Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si nu mi-am dat acordul pentru nici-o masura de protectie. Masurile de protectie se iau doar cu acordul martorului!!!
De 15 luni de zile sunt haituit de catre militienii de la Serviciul Pentru Actiuni Speciale si de catre militienii din cadrul biroului de ordine publica ( Militia Sectorului 2 )
Nu sunt lasat sa ies din casa, se incalca toate drepturile constitutionale, nu pot merge la munca, nu pot primi vizite, sunt mai rau ca un arestat la domiciliu.

Va rog sa ma ajutati cu un share !!!!

Evenimentul din film sa petrecut astazi 29.10.2016 in jurul orelor 14:30 cand am vrut sa plec la medicul veterinar.

INCEPAND DE ASTAZI O SA FAC PUBLICE TOATE FILMELE SI INREGISTRARILE AUDIO PE CARE LE DETIN SI CARE DEMONSTREAZA ABUZURILE LA CARE SUNTEM SUPUSI, AFECTAREA GRAVA A DREPTURILOR SI LIBERTATIILOR CONSTITUTIONALE.

MENTIONEZ CA NICI-UN PROCUROR SAU VREO INSTANTA NU A INSTITUIT ASUPRA MEA VREO RESTRICTIE SAU VREO OBLIGATIE .”

Alin Brîncuş nu se află la primul incident cu oamenii legii. Poliţia susţine că bărbatul a făcut scandal în faţa Secţiei 6 din capitală, iar când a fost chemat înăuntru, a refuzat să intre, aşa că a fost dus cu forţa. De cealaltă parte, acesta susţine că, printr-o ordonanţă a unui procuror DNA, a devenit martor protejat.

Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimişi în judecată Dan Şova şi Victor Ponta, Alin Brâncuş este cel care a demascat faptul că Şova a distrus probe importante pentru dosarul Rovinari -Turceni, relateaza stiripesurse.ro

Nu este prima dată când nu i se respectă drepturile de om liber, afirmă Alin Brîncuș, și avertizează ca va publica toate abuzurile la care a fost supus. Aceste imagini sunt din luna februarie a anului 2016, cand la fel, a fost dus cu forta la sectia de politie.

 

Unul dintre martorii din dosarul Turceni –Rovinari a povestit, în fața Înaltei Curți, că toți angajații știau despre contractele Casei de avocatură „Șova și Asociații”, venite pe linie politică și că încasările mergeau la PSD, scrie MicNews.ro

Martorul a mai adaugat că „toată lumea din firmă” a lucrat pentru PSD, iar angajații casei de avocatură aveau birouri amenajate chiar în două dintre sediile partidului, unde primeau instrucțiuni clare despre dosarele pe care le aveau în lucru, reatează sursa citată mai sus.

”Intrebarea care se pune este urmatoarea:
Vor mai spune adevarul martorii care urmeaza sa fie audiati in dosarul Turceni / Rovinari, dupa ce vad ce pateste un martor care a spus adevarul?
Actiuniile abuzive ale politiei influenteaza sau nu influenteaza justitia?

Din pacate, in acest moment pot spune ca sistemul de justitie din Romania, nu este pregatit sa afle adevarul…. iar fostii mei colegi vor avea ceva pierderi de memorie.” publică astăzi, Alin Brîncuș pe contul de facebook.

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

FURT de energie electrica in Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru FURT de energie electrica in Targoviste

Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru ”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache