Published On: lun, iun. 25th, 2018

Solstițiul de Vară și ce abilități psihice aduce fiecărei zodii

21 iunie 2018 ne-a adus solstițiul de vară marcat de mișcarea Soarelui în semnul zodiacal al Racului. Ca semn de apă, Racul este adesea asociat cu empatia, abilitățile psihice și conexiunea emoțională. În acest timp, intuiția noastră este întărită, deoarece vălul dintre lumi este subțire. Sensibilitatea voastră va fi sporită și s-ar putea să vă simțiți mai emoționali decât de obicei.Ce este Energia Psihică?

Energia psihică, bazată pe percepțiile mele, este informația, sentimentele, impresiile și vibrațiile pe care le transmitem și le primim în interacțiunile noastre zilnice. Energia psihică poate fi transmisă între oameni și animale, obiecte, locuri și în timp. A fi în acord cu aceste centre energetice ne poate oferi acces direct la forțele nevăzute care ne conectează sau ne separă existența. Informațiile psihice pe care le primim pot fi foarte specifice, de exemplu, putem obține o viziune despre ceva care urmează să se întâmple sau care s-a întâmplat deja sau putem obține o imagine bruscă despre o persoană, un nume, data nașterii etc. Este credința mea că toată lumea are capacitatea de a-și dezvolta aptitudinile psihice sau intuitive înnăscute. Cred că împărțirea abilităților în categorii este doar o modalitate de a ne organiza mai bine experiențele extra senzoriale.

Abilitatea Psihică a Fiecărui Semn Zodiacal

Desigur, cred că fiecare persoană poate avea o gamă largă de abilități și aptitudini psihice de la medium la telepatie, în grade diferite. Aceasta este doar o scurtă listă care leagă energia fiecărui semn din zodiac cu o abilitate psihică. Verificați semnul în care Luna, Soarele și Neptun se aflau la momentul nașterii voastre, pentru a vedea dacă tipul psihic al semnului vostru vi se aplică! Puteți obține o diagramă gratuită la astro.com.

Berbec ♈︎ Telepatia – Abilitatea de a comunica gândurile între minți fără a folosi limbajul sau alte mijloace fizice de înțelegere.

Taur ♉︎ Puterea de a simți – Abilitatea de a simți și de a sesiza informațiile psihice în mod fizic și emoțional.

Gemeni ♊︎ Puterea de a auzi – Abilitatea de a obține impresii de sunete, cuvinte, cântece etc.

Rac ♋︎ Empatie – Abilitatea de a experimenta emoțiile mediului, oamenilor, animalelor și obiectelor.

Leu ♌︎ Psihometrie – Abilitatea de a atinge un obiect și de a cunoaște istoricul și vibrația acestuia.

Fecioara ♍︎ Medicină energetică – Capacitatea de a te vindeca pe tine însuți sau pe alții prin mijloace empatice sau psihice.

Balanța ♎︎ Scriere automată – Abilitatea de a scrie informații canalizate fără gândire conștientă.

Scorpion ♏︎ Medium – Abilitatea de a comunica cu strămoși, spirite și ghizi.

Săgetător ♐︎ Călător Astral – Capacitatea de a controla experiențele din afara corpului

Capricorn ♑︎ Visător Lucid – Capacitatea de a deveni conștient în timp ce se află într-o stare de vis

Vărsător ♒︎ Extrasenzorial – Abilitatea de a obține o impresie din perspectiva noastră, despre evenimentele care încă nu au avut încă loc.

Pești ♓︎ Putere de percepție – Abilitatea de a primi informații prin viziuni, culori, forme și impresii.

Acest Solstițiu de vară din 2018 vă dă darul de a vă conecta cu energia voastră psihică. Ce abilități psihice dețineți și pe care doriți să le dezvoltați în continuare? Lăsați-vă comentariile mai jos!

Mystica Astrology
https://mysticaastrology.com, inaloveworld.wordpress.com

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It