Published On: mie, iul. 18th, 2018

Sorana Cîrstea a donat un incubator performant Maternitații din Târgoviște

Sorana Cîrstea și-a donat premiul în bani de la participarea ei la Fed Cup către Organizația Salvați Copiii România care a achiziționat un incubator performant pentru a dota secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Prețul unui astfel de aparat este de aproximativ 75.000 de lei, iar Sorana Cîrstea este a doua reprezentantă a tenisului românesc care face o asfel de donație. Primul a fost Horia Tecău, care a donat două asemenea aparate. Și el tot prin intermediul organizației Salvați Copiii Romania.

În plus, și Simona Halep este de trei ani parte activă a unei campanii a celor de la Dorna care strange bani pentru achiziționarea unor incubatoare care au fost și vor fi distribuite acolo unde este nevoie, tot prin intermediul Salvați Copiii.

Mai multe detalii în conferința de presă care a avut loc astazi la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde a fost prezentă Sorana Cîrstea, alături de autoritățile locale, conducerea spitalului și reprezentanții Salvați Copiii România.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It