Published On: mie, nov. 4th, 2015

Spiritualitate cu picioarele pe pamant. Ghid-de-buna-vietuire-ACUM. 15 noiembrie 2015, Bucuresti

nico svar

Eveniment marca Nicoleta Svârlefus, 15 noiembrie 2015, Bucuresti

Spiritualitate cu picioarele pe pamant

Ghid-de-buna-vietuire-ACUM

Pentru ca un nou ciclu de viata incepe, in aceasta luna. Pentru ca totul se tot schimba in noi si in afara noastra, avand mereu iz de NOU si de necunoscut: o noua cale, atitudine, viata, constiinta. Si, in concordanta cu tranzitele planetelor, un mod diferit de a face lucrurile, un stil de viata diferit.

Pentru ca e important sa intelegem ce se intampla, sa integram energia momentului si sa o folosim cat mai constient, curat, responsabil si benefic, pentru noi si pentru ceilalti.

Pentru ca acum trecem de la proces individual, la proces de grup si e important sa incepem sa intelegem si sa cream rolul nostru intr-un context mai larg. Si ma refer in special la cei care au tot participat constient la transformarile de constiinta din ultimii ani, fiecare cu el insusi, iar mare parte din ei a ajuns sa se deconecteze de lume si chiar sa o evite pentru a suporta efectele acestei transformari (stiu, nu a fost mereu usor).

Pentru ca e esential sa incepem sa echilibram planul spiritual cu cel material. Sa ancoram cunoasterea aici, in realitatea asta fizica. Sa revenim in lume, activ. Iar pentru asta va fi necesar sa ne debarasam de multe convingeri ale separarii, de cunostinte spirituale, stiintifice etc, pentru a crea si a avea rezultate coerente, dar mai ales pentru a putea face alegerile inimii noastre si pentru a merge mai departe la nivelul urmator, autentic.

Pentru ca incepand de acum, ne rafinam valorile, ne redefinim din interior in exterior, realitatea. De data asta practic, concret. Aducem transformarea in actiunile din fiecare zi.

Daca vrei mai multa claritate despre momentul acesta si energia lunilor care vor urma, daca vrei sa creezi mai mult spatiu si mai mult eficienta si implinire in viata ta, daca vrei sa folosesti cu mai mult sens timpul si viata ta, inscrie-te si vino la acest eveniment!

Cand?

Duminica, 15 noiembrie 2015 – BUCURESTI, 10:30- 18:30h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

150 lei– pentru inscrierea pana la 10 noiembrie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

180 lei– pentru inscrierea dupa 10 noiembrie, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos