Published On: joi, oct. 11th, 2018

Spitalul Militar Timișoara – într-o nouă misiune umanitară, munții Poiana Ruscă.

Caravana medicală “Uniți sub tricolor prin sănătate” continuă sâmbătă 13 octombrie 2018, între orele 10:00-17:00, la grădinița din localitatea Luncanii de Jos. Echipa medicală mobilă a spitalului se va deplasa și la persoanele din localitatea Luncanii de Sus.

Echipa Spitalului Militar Timișoara își mută pentru o zi cabinetele medicale cu echipamentele necesare intr-o zonă izolată, unde populația are acces limitat la servicii medicale.

Se vor efectua consultații gratuite dar și investigații specifice fiecărei specialități medicale: cardiologie, ORL, chirurgie, pneumologie, dermatologie, neurologie, oftalmologie, gastroenterologie, ortopedie, ginecologie, psihologie, medicină de familie.

Personalul din cadrul centrului de primiri urgente va prezenta exerciții de acordare a primului ajutor.

Buna organizare și reprezentarea onorabilă a caravanei medicale este realizată în cooperare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Romană Timișoara și Primăria Comunei Tomești.

Caravana medicală “Uniți sub tricolor prin sănătate” este un proiect aprobat de Ministerul Apărarii Naționale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe întreaga durată a anului sărbatoririi Centenarului Marii Uniri.

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It