sâm. feb. 22nd, 2020

Swimathon la Târgoviște! Daniel Cristian Stan: ”Administrația locală susține evenimentele caritabile”

Complexul Turistic de Natație găzduiește astăzi competiția caritabilă de Swimathon, aflată deja la ediția a doua. Primăria Municipiului Târgoviște este partener în acest proiect, organizat de către Fundația Comunitară Dâmbovița.

Evenimentul de strângere de fonduri este coordonat de Mişcarea Fundaţiilor Comunitare în mai multe oraşe din România (Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Oradea, Bacău, Ploieşti) – prin care companiile, organizaţiile, grupurile de iniţiativă şi persoanele fizice pot desfăşura campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea unor iniţiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Proiectele de la nivelul județului Dâmbovița sunt: ”O școală de vară la Cândești”, ”Fondul Științescu”, ”Programul Burse de excelență” și ”Aducem Muzica lângă Voi”.

La deschiderea evenimentului din această dimineață, la Bazinul Olimpic au fost prezenți primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan și viceprimarul Cătălin Rădulescu.

Mă bucură faptul că Primăria Târgoviște, prin Complexul Turistic de Natație reușește să se implice în astfel de evenimente. Am pus la dispoziție cu mare plăcere acest Bazin Olimpic. Dincolo de competițiile sportive pe care le-am organizat, iată că la nivelul administrației locale târgoviștene se dezvoltă și o altă componentă importantă pe zona evenimentelor de caritate, de natură să completeze paleta de activități diverse pe care le avem la Complexul Turistic de Natație. Și aici amintim, competiția Special Olympics pe care am găzduit-o în luna mai sau a Campionatului de Masters la Înot. Cred că pe viitor Complexul Turistic de Natație va însemna un reper în ceea ce înseamnă sportul târgoviștean.

Administrația locală este alături de inițiatorii acestui tip de evenimente în care cel mai important este altruismul și să nu uităm că mereu trebuie să ne gândim la cei din jurul nostru. Faptul că sunt implicați copiii în majoritatea competițiilor, motivează și mai mult administrația locală să se implice. În acest mod punem accent pe impactul pe care îl are sportul la nivelul comunității, asupra sănătății copiilor și de ce nu, să dezvoltăm un centru de performanță în natație. Până acum doi ani acest obiectiv nu însemna decât un vis la nivelul municipiului Târgoviște.” a punctat edilul orașului, Daniel Cristian Stan.

Mai multe detalii despre proiecte și primele imagini de la eveniment se găsesc AICI

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments