" /> Targoviste are un nou INVINGATOR! Florin Raduta a castigat X FACTOR | Oficial Media
Published On: lun, dec. 28th, 2015

Targoviste are un nou INVINGATOR! Florin Raduta a castigat X FACTOR

14512561616d555421

 

“Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajuns aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României”, a reuşit să spună Florin Răduţă, cu ochii în lacrimi.

Florin Răduţă a luptat până în ultima secundă, fiind la duelul final alături de Xenia Chitoroagă, a reuşit să cucerească publicul şi castigat premiul de 100.000 de euro de la X Factor. În finala X Factor au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Cine este Florin Răduţă?

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Primele lecţii de muzică le-a luat de la antrenorul său, Ştefan Bănică, şi de la profesorii de canto care se ocupă de concurenţii X Factor. Cu toate astea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

Florin Răduţă a rămas fără ambii părinţi la vârsta de un an, când aceştia au divorţat. Rămas în grija bunicii, o femeie simplă cu posibilităţi reduse, Tânărul nu şi-a urmat talentul şi a încercat să-şi ajute familia. La 18 ani a plecat în Anglia unde a lucrat ca şi ospătar, dar nu a stat foarte mult. S-a întors în România şi încearcă să-ţi urmeze visul. Ajuns la 20 de ani, solistul nu este la prima experienţă în cadrul unui talent-show.

img

A întors scaunele si la Vocea României

Florin Răduţă a fost concurent şi la Vocea României. În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor. Nu a fost uşor pentru că audiţia pe nevăzute câştigătoare a venit abia după cea de-a treia încercare. În prima ediţie tânărul nu a trecut de prima etapă, în cel de-al doilea sezon, scaunele nu s-au întors, doar interpretarea piesei “When a man loves a woman” din cadrul audiţiilor din 2014 reuşind să se ridice la înălţimea aşteptărilor celor patru antrenori, scrie xfactor.a1.ro.

foto: Antena 1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It