" /> Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea- program 18-21 mai | Oficial Media
Published On: mar, Mai 16th, 2017

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea- program 18-21 mai

În perioada 18-21 mai, teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă prezintă următoarele spectacole:

BON SOIR, MonȘer!
Spectacol pentru publicul larg

Data: Joi, 18 Mai 2017 
Ora: 18:30
Sala: Zăvoi

 

Comedia „Bon soir, Monșer!” este un spectacol – gen teatru de revistă – în care cântecele de petrecere și romanțele precum „Fetiţe dulci ca-n Bucureşti…”, „Aprinde o ţigară”, „La ferastra unde doarme o pisică”, „Picioruşul Aglăiţei” sunt intepretate de actori cu umor și aplomb, alături de scene celebre din piesele lui Caragiale. Din distribuție fac parte actorii Madalina Floroaica, Dan si Camelia Constantin.

O poveste mică
Spectacol pentru copii gratuit
Data: Sâmbătă, 20 Mai 2017 
Ora:17:00
Sala: esplanada Teatrului Municipal Ariel din Parcul Zăvoi

PĂPUŞI LUMEŞTI
Spectacol pentru copii gratuit
Data: Sâmbătă, 20 Mai 2017 
Ora: 19:00
Sala: esplanada Teatrului Municipal Ariel din Parcul Zăvoi

RINA DETECTIV ȘI LUMEA MAGICĂ
Spectacol pentru copii
Data: Duminică, 21 Mai 2017
Ora: 12:00
Sala: Cinema Geo Saizescu


Cei mici sunt invitați să descopere prin intermediul acestui spectacol frumusețea teatrului de animație cu păpuși într-o poveste ce aduce pe scenă personaje fantastice, eroi nemuritori și creaturi magice. Personajele Rina, Tina, Bumba, Supereroul Eupot, Generalul Hopasus,  Bătrânul Înţelept de pe Munte, Vitamină şi Vrăjitoarea Intergalactică Crona vă aşteaptă să le aflaţi povestea şi să le fiţi alături în aventura vieţii lor.

de: Tatiana SERGHI
Distribuția:
Georgiana MARIN
Tatiana SERGHI
Olimpia DEACONESCU
Diana MITULESCU

În perioada 18-21 mai, Cinematograful „Geo Saizescu” vă prezintă următoarele producții cinematografice:

Snatched –comedie 2D
Atunci când prietenul ei o părăsește înainte de vacanța lor exotică, o tânără femeie își convinge mama utra-precaută să călătorească cu ea în paradis, cu rezultate neașteptate….

King Arthur: Legenda Sabiei 3D
După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stancă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.
Cu acelaşi inconfundabil stil dinamic, talentatul regizor Guy Ritchie aduce din 19 mai pe marile ecrane aventura epică „King Arthur: Legenda Sabiei”. Lui Charlie Hunnam îi revine rolul principal şi misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi traiectoria lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului.

Deep: O aventură nesfârşită 3D (animație dublată în limba română)
Animaţia „Deep: O aventură nesfârşită” îi va cuceri pe cei mici cu o călătorie plină de umor, culoare şi magie tocmai în adâncul oceanului, printre creaturi marine nemaivăzute şi peisaje spectaculoase.
Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că  vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

How to be a Latin Lover- comedie 2D
Eugenio Derbez este protagonistul unei comedii care promite să fie cel mai amuzant film făcut vreodată! În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui. Își face o carieră din seducerea doamnelor bogate și mai în vârstă, și se însoară cu o femeie de două ori mai bătrână ca el. 25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el. Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (Salma Hayek), și cu Hugo, fiul acesteia, tocilar, dar adorabil, în micul lor apartament. Dornic să se reîntoarcă la viața de lux, Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acesteia, Celeste, văduva unui miliardar. Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că important nu e să iubești banii, ci să-ți iubești familia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos