" /> TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ, într-un TURNEU IMPORTANT ÎN CHINA! | Oficial Media
Published On: mie, Iul 22nd, 2015

TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ, într-un TURNEU IMPORTANT ÎN CHINA!

muzicantii-din-bremen-foto-adi-bulboacaTeatrul Țăndărică se află într-un turneu extrem de important în China, unde, timp de 3 săptămâni, va parcurge în total 15.907 Km și va juca, în 4 mari orașe, 10 reprezentații cu spectacolul “Muzicanții din Bremen”, regizat de Attila Vizauer.

Turneul care se desfășoară în perioada 23 iulie-11 august este rezultatul unui parteneriat pe termen lung între Teatrul Tăndărică și Teatrul Național Pentru Copii din China și reprezintă o oportunitate de colaborare pe termen lung, de prezentare a animației din România într-o zonă în care cultura românească pătrunde mai greu.

Așadar, spectacolul “Muzicanții din Bremen” va avea 3 reprezentații la Beijing, pe scena Teatrului Național Pentru Copii din China, 2 reprezentații la Teatrul de Artă pentu Copii din Tianjin, 2 reprezentații la Teatrul de Artă pentru Copii din Jinan și 3 reprezentații la Centrul pentru Copii și Femei din Chengdu. De asemenea, în cadrul turneului, cu ocazia deschiderii oficiale a Institutului Cultural Român din Beijing, vor avea loc vernisajul expoziției “Călătoria lui Țăndărică “ și un atelier de mânuire cu păpușile din “Muzicanții din Bremen”.

Expoziția va reuni un număr de 50 de exponate, reprezentând diverse stiluri și metode de expresie artistică experimentate de-a lungul celor 70 de ani de istorie a Teatrului Țăndărică.

Imagini video de la repetiţi găsiţi aici: http://bit.ly/1eboaSX

Această colaborare, menită să construiască un pod între două continente, este o continuare a protocolului încheiat în urmă cu 3 ani între Teatrul de Animație Țăndărică, Guangzhou Performnace/Film Co Ltd și Teatrul Beilei, din Guangzhou, China.
În cadrul acestui parteneriat, spectacolul “Alice în țara minunilor”, producție a Teatrului Țăndărică, s-a jucat în Guangzhou, iar publicul din România a văzut spectacolul “Călătorie spre Soare Apune”, al Teatrului Beilei. Dacă atunci banda audio de la “Alice în țara minunilor” a fost înregistrată de studenți chinezi, de data aceasta textul în limba chineză al spectacolului “Muzicanții din Bremen” a fost dublat de actorii profestioniști ai Teatrului Național Pentru Copii din China.

Muzicanții din Bremen

Regia: Attila Vizauer

Scenografia: Mihai Pastramagiu

Muzica originală: Ioan Gyuri Pascu

Mişcare Scenică: Vava Ștefănescu

Cu: Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Andreea Ionescu, Marin Fagu, Daniela Ruxandra Mihai (Teatrul Tony Bulandra Targoviste, Teatrul pentru copii ”Mihai Popescu” Targoviste), George Simian, Adrian Alexandru Neculcea

 

sursa: radioromaniacultural.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos