Published On: sâm, apr. 25th, 2015

Teatrul Tony Bulandra Targoviste – vernisajul expoziției personale de pictură – Ioana Lavinia STREINU

IMG_0534

Teatrul Municipal ”Tony Bulandra” continuă tradiția de a expune în foaier lucrări ale unor artiști români remarcabili, acționând ca o adevărată galerie de artă. Sâmbătă, 25 Aprilie 2015, de la ora 18:00 va avea așadar loc vernisajul expoziției personale a artistei Ioana Lavinia Streniu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, în prezența artistei, cât și a unui număr impresionant de invitați – artiști plastici, graficieni și critici.

streinu
Bineînțeles, vernisajul va avea loc în prezența artistei. Cuvântul de deschidere al expoziției va fi ținut de criticul de artă Corneliu Antim, imediat după momentul prezentat de muzicienii din grupul Caprice la violoncel și vioară. Vor lua de asemenea parte la eveniment domnii Paul Nicolae Petrovan, prefectul capitalei, cât și Bogdan Stanciu, profesor și istoric de artă. Sperăm de asemenea ca doamna Monica Macovei să poată confirma prezența la eveniment, în cel mai scurt timp.
Vă așteptăm așadar să participați la acest vernisaj special și să priviți unele din cele mai frumoase și dinamice lucrări care au împodobit pereții foaierului Teatrului Tony Bulandra.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It