Published On: joi, dec. 3rd, 2015

Ti-a trecut prin minte să o părăsești?

turia pitt

Fostul model australian Turia Pitt a suferit  in 2011 arsuri pe 65% din corp după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie în timpul ultra-maratonului de 100 de km de la Kimberley. Tânăra de 28 de ani a petrecut doi ani în spitale şi a avut patru degete de la mâna stâng amputate, trecand prin 200 de operatii grele.

În tot acest timp, iubitul ei a fost mereu lângă ea şi nici prin gând nu i-a trecut să o părăsească şi chiar a cerut-o în căsătorie recent. El era hotărât să o ia de nevastă pe Turia încă de acum patru ani şi, când ea se afla la terapie intensivă, a cumpărat un inel. L-a păstrat însă până în vara lui 2015, când cei doi s-au logodit.

turia-pitt-et-michael-hoskin

Prietenul ei, Michael Hoskin, a decis să-și părăsească slujba și să aibă grijă de ea.  Într-un interviu recent pentru CNN, când a fost întrebat: “Ți-a trecut vreun moment prin minte s-o părăsești sau să angajezi pe cineva să aibă grijă de ea și tu să-ți vezi mai departe de viața ta?”, replica lui a fost: “m-am însurat cu sufletul ei, cu caracterul ei, și ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele.”

Asa arata iubirea adevarata!

turia pitt2

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It