Published On: vin, mart. 15th, 2019

Timişorenii invitaţi la VinFest

Între Banatul Sârbesc ţi cel Românesc nu e decât o aruncătură de băţ, tot la fel cum este şi între cele două Fesivaluri Vin Fest şi Vin Vest, cu o diferenţă de doar o lună între ele.
Peste doar o săptămână VinoFest Vârşeş îi invită pe timioreni să participle la unul dintre cele mai consecrate festivaluri de vin, alături de Ungaria, Slovenia, Croaţia, Muntenegru şi Bosnia Herţegovina.
Cea de-a XIV-a ediţie se va desfăşura pe 22-23 martie, şi atât festivalul, cât şi expoziția, vor avea un caracter comercial și competitiv unde o comisie, formată din enologi renumiți din țară și străinătate, vor evalua vinurile înregistrate la concurs.
Vor fi prezenţi peste 70 de producători din Serbia și din țările vecine, în cele două zile fiind degustate peste 400 de etichete de vin și peste 200 de soiuri. Se așteaptă peste 4.000 de vizitatori, care vor găsi pe lângă vin şi utilaje de vinificaţie .
VINOFEST – Vârșeț 2019 care sărbătorește tradiția viticolă a orașului Zeii Olimpului vă aşteaptă pe toţi la Vârşeţ pentru a le degusta băutura , und eve-ţi găsi vinuri de calitate și specialități culinare din bucătăria locală.
Programul va fi: 22 martie de la 10, 00 -20,00, iar în 23 martie de la 10,00 – 18,00.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It