sâm. feb. 22nd, 2020

Timişorenii sunt aştepţi să deguste o bere “adevărată” la Zrenjanin

O bere bună se poate bea de “Zilele berii din Zrenjanin”, festival ajuns la cea de-a XXXIV-a ediţie, la numai 100 km de Timişoara. Şi chiar una deosebit de bună faţă de “călâia” Timişoreana, şi acest lucru chiar că este de apreciat. De aceea vecinii noştri sârbi s-au şi gândit să îi invite pe timişoreni la Festivalul berii, care ţine timp de o săptămână, în perioada 26.08 – 01.09.2019, cu bere bună şi rece, dar şi muzică pe măsură, cu solişti de frunte aui Serbiei, precum Lepa Brena, Crvena Javuka, Zana, Djordje David,Kiki Lesandric, Amajlija, Jal, Letu Stuke, Saska Jankovic, şi multe alte nume mai mult sau mai puţin cunoscute, alături de Orchestra Filarmonică Zrenjanin.

Organizatorii aşteaptă să treacă pragul festivalului între 350 000-500 000 de participanţi la festival, mai ales că în ultima perioadă numărul turiţtilor români, şi mai ales al bănăţenilor a fost în creştere.

 „De fapt, numărul românilor care au vizitat Serbia în 2019 a crescut cu 10% față de tot anul 2018, iar interesul nostru este ca să menținem o relație tot mai apropiată dintre cele două țări și popoare vecine și prietene. Românii care vor veni o dată, vor veni și a doua oară, fiindcă vor avea ce vedea în Serbia la festival și vor fi încântați de oferta gastronomică și de berea sârbească” – a spus consulul Serbiei Vladan Tadic.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments