Published On: mar, sept. 18th, 2018

Totul este posibil într-un stat paralel și unii așa stau!

Doamna Dăncilă a uitat că trebuie să meargă la aeroport? Totul este posibil într-un stat paralel. În comunicatul de presă se afirmă că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost preluat de SPP și că premierul român nu l-a mai găsit.

Totul este posibil într-un stat paralel

Totul este posibil într-un stat paralel cu realitatea și, se pare că unii așa stau.

Liderul PRO România și fostul premier al României, Victor Ponta, râde de șefa guvernului, Viorica Dăncilă. Ponta a comentat, pe Facebook, cea mai recentă gafă a doamnei Viorica Dăncilă:

„Ca sa facem haz de necaz putem spune : norocul Romaniei ca nu a mai ajuns Doamna Dancila la intalnirea cu Presedintele Juncker – daca ajungea si incepea cu gogosile alea cu “lovitura de stat” , “criminalii de la Athene Palace” si “Statul Paralel” ne scoteau de tot din UE!

Ps – aceste gafe sunt de asteptat cand te iei dupa mintea lui Dragnea : iti iei consilieri impusi de el si renunti la SPP / am fost 4 ani Premier si nu am intarziat niciodata la o intalnire oficiala deoarece consilierii si aghiotantul de la SPP nu m-ar fi lasat! Dar atunci Romania inca mai avea Premier …. azi”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It