: luni 23 iunie 2014

Trafic fluidizat la Piata 1 MAI

OFICIAL MEDIA
Procesul de resistematizare inceput in urma cu cateva saptamani la piata 1 MAI este aproape gata. Mutarea en-gros-istilor  in zona de agrement, nu numai ca a favorizat realizarea a aproximativ 180 de locuri de parcare, ci a fluidizat si traficul intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion, fiind create doua benzi de circulatie intre cele doua artere. In cateva zile, zona va fi asfaltata in totalitate, iar cetatenii vor putea merge la cumparaturi, fara grija gasirii unui loc de parcare.
In calitate de consilier personal al primarului interimar, Ciprian Prisacaru, Gabriel Boriga a prezentat toti pasii facuti in procesul de reamenajare a zonei de trafic de la piata 1 MAI. 
„In aceasta zona, acum trei saptamani erau niste depozite insalubre, care nu faceau decat sa aduca o pata de culoare negativa comertului civilizat pe care vrem sa-l facem in municipiul Targoviste. Au disparut acele en-gros-uri, dupa cum vedeti, acum avem spatii de parcare bine delimitate de borduri, asfaltam cu doua straturi, s-a refacut tot sistemul de iluminat public stradal si se vor monta si camere video de supraveghere.

Accesul se va face pe ambele sensuri de circulatie. Practic, avem si o utilitate a traficului rutier. Se va putea face translatarea intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion. 

In maxim 10 zile, locurile de parcare vor fi marcate si numerotate, astfel incat soferii sa se incadreze mai usor atunci cand merg la piata pentru a-si face cumparaturile, in mod civilizat.
„Vom avea o parcare super civilizata la piata si toti cei care vor veni sa cumpere, vor putea sa isi lase masina in conditii de securitate si, mai ales, in mod gratuit” a declarat Gabriel Boriga.
Prin aceste modernizari aduse pietei 1 MAI este incurajat comertul civilizat si elegant, in principiu, comertul en-detail, nu en-gros. Noua echipa a executivului Primariei Municipiului Targoviste a mers pe teren pentru a verifica stadiul lucrarilor.
„Era nevoie de aceasta modificare pentru ca era mizerie foarte mare. Practic, se facea comert pe carosabil. Cei care voiau sa tranziteze zona, le era foarte greu sa o faca, iar toate acest lucru se va rezolva odata cu amenajarea acestor parcari. Totodata, se va reamenaja calea de acces, atat de importanta, intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion”, a spus Ciprian Prisacaru, primar interimar al municipiului Targoviste.
Proaspatul membru al echipei executive din cadrul Primariei Municipiului Targoviste, viceprimarul Cristian Stan este foarte multumit de aceste lucrari, salutand decizia de a muta piata en-gros in zona de agrement si de a crea atatea locuri de parcare in zona 1 MAI. Acesta a declarat:
„Aceasta zona isi recastiga functionalitatea. Ea a fost gandita pentru o cale de acces, deoarece discutam de o cale de acces generoasa in momentul de fata. Este o zona moderna, o zona care raspunde unei necesitati importante a municipiului Targoviste, aceea ca oamenii care vin in zona comerciala, la piata, sa poata sa-si parcheze masina in mod civilizat si sa poate trece pe aici in mod absolut normal, astfel incat o deplasare la piata sa nu reprezinte un chin. 


Se facea si o concurenta neloiala fata de producatorii din piata, fata de cei care vin sa-si comercializeze produsele en-details, in comparatie cu cei care vand 
en-gros. Si din acest punct de vedere cred ca este o treaba foarte buna!”

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

România, o ţară a hoţilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru România, o ţară a hoţilor

21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru 21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru 9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache