: luni 23 iunie 2014

Trafic fluidizat la Piata 1 MAI

OFICIAL MEDIA
Procesul de resistematizare inceput in urma cu cateva saptamani la piata 1 MAI este aproape gata. Mutarea en-gros-istilor  in zona de agrement, nu numai ca a favorizat realizarea a aproximativ 180 de locuri de parcare, ci a fluidizat si traficul intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion, fiind create doua benzi de circulatie intre cele doua artere. In cateva zile, zona va fi asfaltata in totalitate, iar cetatenii vor putea merge la cumparaturi, fara grija gasirii unui loc de parcare.
In calitate de consilier personal al primarului interimar, Ciprian Prisacaru, Gabriel Boriga a prezentat toti pasii facuti in procesul de reamenajare a zonei de trafic de la piata 1 MAI. 
„In aceasta zona, acum trei saptamani erau niste depozite insalubre, care nu faceau decat sa aduca o pata de culoare negativa comertului civilizat pe care vrem sa-l facem in municipiul Targoviste. Au disparut acele en-gros-uri, dupa cum vedeti, acum avem spatii de parcare bine delimitate de borduri, asfaltam cu doua straturi, s-a refacut tot sistemul de iluminat public stradal si se vor monta si camere video de supraveghere.

Accesul se va face pe ambele sensuri de circulatie. Practic, avem si o utilitate a traficului rutier. Se va putea face translatarea intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion. 

In maxim 10 zile, locurile de parcare vor fi marcate si numerotate, astfel incat soferii sa se incadreze mai usor atunci cand merg la piata pentru a-si face cumparaturile, in mod civilizat.
„Vom avea o parcare super civilizata la piata si toti cei care vor veni sa cumpere, vor putea sa isi lase masina in conditii de securitate si, mai ales, in mod gratuit” a declarat Gabriel Boriga.
Prin aceste modernizari aduse pietei 1 MAI este incurajat comertul civilizat si elegant, in principiu, comertul en-detail, nu en-gros. Noua echipa a executivului Primariei Municipiului Targoviste a mers pe teren pentru a verifica stadiul lucrarilor.
„Era nevoie de aceasta modificare pentru ca era mizerie foarte mare. Practic, se facea comert pe carosabil. Cei care voiau sa tranziteze zona, le era foarte greu sa o faca, iar toate acest lucru se va rezolva odata cu amenajarea acestor parcari. Totodata, se va reamenaja calea de acces, atat de importanta, intre bulevardul Independentei si strada Locotenent Stancu Ion”, a spus Ciprian Prisacaru, primar interimar al municipiului Targoviste.
Proaspatul membru al echipei executive din cadrul Primariei Municipiului Targoviste, viceprimarul Cristian Stan este foarte multumit de aceste lucrari, salutand decizia de a muta piata en-gros in zona de agrement si de a crea atatea locuri de parcare in zona 1 MAI. Acesta a declarat:
„Aceasta zona isi recastiga functionalitatea. Ea a fost gandita pentru o cale de acces, deoarece discutam de o cale de acces generoasa in momentul de fata. Este o zona moderna, o zona care raspunde unei necesitati importante a municipiului Targoviste, aceea ca oamenii care vin in zona comerciala, la piata, sa poata sa-si parcheze masina in mod civilizat si sa poate trece pe aici in mod absolut normal, astfel incat o deplasare la piata sa nu reprezinte un chin. 


Se facea si o concurenta neloiala fata de producatorii din piata, fata de cei care vin sa-si comercializeze produsele en-details, in comparatie cu cei care vand 
en-gros. Si din acest punct de vedere cred ca este o treaba foarte buna!”

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

Egal cu Petrolul Ploieşti

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Egal cu Petrolul Ploieşti

Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

Chindia a remizat cu echipa lui Dică

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia a remizat cu echipa lui Dică

Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache