: vineri 11 noiembrie 2016

Traian Băsescu a lansat la Timişoara candidaţii PMP la alegerile parlamentare

OFICIAL MEDIA

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Basescu a fost prezent la Timişoara pentru a lansa candidaţii PMP, filiala Timiş la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Băsescu le-a spus candidaților Mișcării Populare că în alegeri se intră cu dreptul şi cu gândul că le vor câștiga. Discursul lui Băsescu a fost cu gândul la alegerile din Republica Moldova, făcând  apel către toți tinerii moldoveni care învață la Timișoara să meargă la vot și să pună ștampila pe Maia Sandu, candidatul la președinția țării. “Avem oameni foarte buni pe liste. Avem o problemă foarte mare care va afecta națiunea, și anume natalitatea. În 2050 există perspectiva să avem 16,5 milioane de locuitori. Obligația unui Guvern responsabil este să ducă politici care să ducă la creșterea natalității. Un alt obiectiv asupra căruia trebuie să acționăm cu maximă rapiditate este situația din sistemul de sănătate. Avem nevoie de modernizarea lui completă și trebuie să scoatem medicii din categoria bugetarilor”,.

Pe primul loc pe lista PMP Timiş pentru Senat este ocupat de Radu Șumălan, iar locul al doilea de Nelica Danciu. La Camera Deputaților, cel care deschide lista este Cornel Sămărtinean, urmat de Marius Dugulescu, Roxana Iliescu și Marian Costea. Potrivit reprezentanților PMP, la Camera Deputatilor media de vârsta este 36 de ani, iar la Senat 41 de ani.

Am decis să mă implic alături de președintele Traian Băsescu, Roxana iliescu, Cornel Sămărtinean și de colegii mei în această Mișcare Populară care a luptat și luptă pentru Timiș. Dacă ar fi să aleg a doua oară aș lupta pentru Timiș, aș lupta pentru timișoreni. Nu am experienţă politică, însă am o bună experienţă în ceea ce priveşte învăţământul superior, activitatea de cercetare. Am lucrat cu peste 10.000 de studenţi. Apariţia mea pe această listă nu cred că este întâmplătoare, corespund cerinţelor enunţate de domnul preşedinte Traian Băsescu: oameni care nu au mai făcut politică, oameni care au o carieră în spate şi oameni care nu au probleme cu legea.Certitudinea mea este ca pe 11 decembrie trebuie să îi dăm căpitanului echipajul potrivit. Trebuie ca echipa care va fi aleasă să ajungă să conducă și să participe la conducerea României înspre înainte”, a spus Radu Șumălan, candidat PMP Timiș pentru Senat.

Cornel Sămărtinean a spus: “Este o onoare că mă aflu astăzi aici și că am ocazia să mulțumesc tuturor celor care au dorit să fac parte din Mișcarea Populară. (…) Aşteptările mele de la PNL au fost altele decât poziţia zece pe listele parlamentare ulterior poziţia şapte după retragerea unor colegi de-ai mei. După patru ani de zile de activitate parlamentară îmi doream să îmi continui proiectele şi iniţiativele depuse în Parlament. Sunt convins că PMP va avea un rol destul de important în următorii patru ani în administraţia centrală”.

Stejarel Ionescu

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

FURT de energie electrica in Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru FURT de energie electrica in Targoviste

Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru ”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache