Published On: mie, mai 25th, 2016

TU votezi, MAI te informează! Nu-ți vinde votul!

 

vot

În contextul organizării alegerilor locale din acest an, Ministerul Afacerilor Interne derulează la nivel naţional  o campanie de informare a cetățenilor cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot.

Prin intermediul acestei campanii, alegătorii primesc recomandări utile în raport cu procesul electoral: să dețină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală și să respecte confidențialitatea votului.

În cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale informativ-preventive și au fost alese modalități de promovare multiple pentru a atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

Afişele campaniei au fost amplasate în locurile şi zonele aglomerate şi la sediile instituțiilor publice cu aflux mare de cetățeni.

Totodată, astfel de materiale vor fi expuse şi la intrarea în secțiile de votare.

De asemenea, au fost realizate trei spoturi video și trei audio care în baza deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2016 vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste