: marți 09 august 2016

Turist găsit în stare de inconștiență pe DJ 714 Peștera-Moroeni

 

0002

Ieri, 08 august a.c, jandarmii de la Postul Montan Peștera aflați în patrulare împreună cu salvamontiştii au intervenit în Masivul Montan Bucegi în sprijinul unei persoane accidentate.

Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență pe DJ 714 Peștera-Moroeni, la aproximativ 300 metri de Schitul Peștera.

Jandarmii montani şi salvamontiştii au izolat imediat zona și i-au acordat măsurile de prim-ajutor prin imobilizarea acestuia cu saltea vacuum, deoarece prezenta multiple traumatisme.

În urma verificărilor efectuate de salvatorii montani a reieșit faptul că turistul, în vârstă de 43 de ani, din București s-a aventurat cu un vehicul – UTV pe traseul Peștera-Padina, iar din cauza neadaptării vitezei la drumul practicat s-a răsturnat.

Ulterior, turistul a fost  transportat în condiţii de siguranţă până la Refugiul Salvamont Dâmbovița de unde a fost preluat de un echipaj de ambulanță de la Fieni şi condus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște  pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.

Acţiunea de salvare a început în jurul orei 18.50 şi s-a încheiat la ora 20.45.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani, se arata in coumunicatul de presă din partea IJJ Dâmbovița.

0001

                                                      

 

                                             

 

 

 

 

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post