: marți 10 ianuarie 2017

UMANITAR: Eliza are nevoie de ajutorul nostru! La 19 ani are metastaza pulmonara

OFICIAL MEDIA

O fată de 19 ani din Sfântu Gheorghe are nevoie de ajutor pentru a lupta în continuare cu boala care îi amenință existența

Cu siguranță nu putem ști ce este în sufletul unui tânăr, care la vârsta de 19 ani, în loc să lupte pentru un loc de muncă mult visat sau pentru restanțele de la facultate, luptă pentru a mai trăi măcar o zi. Acesta este și cazul Elizei Cotioraș din Sfântu Gheorghe. Durerea constantă, provocată de cancerul care tot revine, nu îi dă voie să mai viseze la un viitor strălucitor, alături de familie și de cei dragi.

Tânăra, absolventă a Liceului de Artă „Plugor Sándor”, a fost diagnosticată în 2015 cu metastaze pulmonare. Boala a recidivat anul trecut, după ce în 2012 aceasta a urmat un tratament și a suferit o intervenție chirurgicală în Ungaria din cauza unui diagnostic la fel de crunt: cancer la călcâi.

„În 2011 Eliza a fost diagnosticată cu „sarcom cu celule clare la călcâi”, mai exact cu cancer. A urmat o perioada grea cu multe intervenții, atât în țară, cât și în Ungaria. Nu a trecut mult timp, iar în 2015 cancerul a recidivat la plămân, diagnosticul a fost metastaze pulmonare. De atunci se luptă cu dureri mari, incapacitatea de a-și mișca brațul stâng și alte stări. În România șansele bolnavilor sunt foarte mici, așa că familia și prietenii au decis să o ajute să meargă în Turcia la o clinică privată. Prima consultație va costa aproximativ 2.500 de euro, după aceste analize, medicii ne vor putea da și un preț pentru tratament, care cel mai probabil va fi de câteva zeci de mii de euro. Împreună putem să-i readucem zâmbetul pe buze și speranța. O putem ajuta pe Eliza să-și continue studiile și să aibă o viață fericită. Orice donație contează, oricât de mică”, este mesajul unei campanii umanitare pornită de covăsneanul Cosmin Iosub, un prieten al Elizei, pe pagina de Facebook „Împreună pentru Eliza”.

Eliza 2

Noi, cei din jurul său, am realizat că în România pacienții sunt condamnați și au șanse foarte mici, iar Eliza și-a pierdut speranța că într-o zi va fi iar bine. Credem și sperăm că împreună vom reuși să îi readucem speranța și să o vedem din nou cu zâmbetul pe buze. Facem apel către comunitate să ajute cu orice suma, cât de mică”, spune Cosmin Iosub, coordonatorul campaniei de strângere de fonduri.

Elizabeth are nevoie de ajutorul nostru, iar acum este momentul să demonstrăm adevărata putere pe care o are o comunitate unită în fața durerii și a neputinței. Orice ajutor are capacitatea să aducă raze de speranță în viața Elizei și a familiei acesteia.

Donaţiile se pot face atât în contul de la Banca Transilvania  RO62BTRLRONCRT0346422401, pe numele Elizabeth Cotioraș, cât şi în contul RO06BTRLRONCRT0349521201, pe numele Iosub Cosmin Teodor. Pentru ambele trebuie specificat faptul că este vorba despre „donaţie”. 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

„Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru „Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

Primaria Targoviste se alatura evenimentului „Ora pamantului”

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Primaria Targoviste se alatura evenimentului „Ora pamantului”

Bunavestire, 25 martie- Traditii si obiceiuri

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Bunavestire, 25 martie- Traditii si obiceiuri

Horoscop 25 martie. O mana nevazuta aranjeaza lucrurile pentru LEI

martie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 25 martie. O mana nevazuta aranjeaza lucrurile pentru LEI

Sentimentele rele – Cine suferă din cauza furiei voastre?

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sentimentele rele – Cine suferă din cauza furiei voastre?

Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat județul Dâmbovița

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat județul Dâmbovița

Revolution Festival la a III-a editie

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Revolution Festival la a III-a editie

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgoviște trece la PROGRAMUL DE VARA

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgoviște trece la PROGRAMUL DE VARA

Ziua Porților Deschise la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Ziua Porților Deschise la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița

De „Ora Pământului” Jandarmeria stinge lumina, nu și vigilența

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru De „Ora Pământului” Jandarmeria stinge lumina, nu și vigilența

„Peatra din casa”- o pastilă teatrală, care te vindecă de orice boală- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

martie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru „Peatra din casa”- o pastilă teatrală, care te vindecă de orice boală- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache

PAGINA ZILEI