Published On: joi, feb. 7th, 2019

Umbra colectivă – Schimbări semnificative sunt în curs de desfăşurare

Umbra colectivă (mesaj important de inteles)

”Schimbări semnificative sunt în curs de desfăşurare. Unele sunt subtile, altele sunt asemenea unei năvalnice şi răsunătoare încleştări. Puteţi observa aceste felurite aspecte, în întreaga lume.

Vă confruntaţi cu provocări colosale şi frecvenţe cumplite ale urii, fricii şi haosului. Un segment semnificativ al omenirii este în stare letargică; oamenii fiind, totodată, prea sensibili pentru a domina frecvenţa intensă a pustiirii şi deziluziei. Se simt neajutoraţi; nu sunt conştienţi de puterea lor reală.

În clipa de faţă, miriade de fiinţe conştiente, aidoma unui izvor nesecat, îşi asumă puterea autentică, în lumina conştienţei că sunt în măsură şi chiar reuşesc să facă o schimbare semnificativă.

Amintiţi-vă, cu toate acestea, că umbra omenirii sălăşluieşte în conştiinţa fiecărei persoane. Acest aspect întunecat al sinelui este reprimat, negat şi proiectat. Nimeni nu vrea să se considere prejudiciat, să fie critic la adresa semenilor; ori un focar de ură, mânie sau mâhnire. Nimeni nu este dispus să creadă că ar putea ucide sau provoca suferinţă şi durere. Şi totuşi, înseşi aceste frecvenţe sălăşluiesc, într-o oarecare măsură, ca energie, în cotloanele tainice ale psihicului oricărei fiinţe. Aceste atribute comportamentale au fost programate, întipărite şi sunt activate de teamă.

Atunci când teama se intensifică, aceste comportamente afectiv-emoţionale reprimate sunt, la rândul lor, activate. Apoi, prinde contur iluzia justificării, îndreptăţirii, în actul de a judeca, ironiza, ridiculiza sau ucide propriii semeni. Umbra sinelui trebuie să fie iubită necondiţionat; numai astfel, ea poate fi eliberată. Starea de nesiguranţă, credinţele pre-programate, inoculate, în existenţa diferenţelor, în inegalitate, precum şi disfuncţia, dereglarea de la nivel colectiv sunt împinse la suprafaţa matricei colective.

Aceia care sunt învăluiţi în lumina conştienţei, care sunt în stare de trezie şi îşi îmbrăţişează sinele-umbră, sunt, totodată, cei ce au înţeles natura lor de fiinţe multidimensionale care vieţuiesc în cadrul acestei iluzii programate. Ei se deconectează de la circuitele care declanşează emoţiile întunecate. Îşi asumă, la nivel individual, responsabilitatea pentru crearea propriilor experienţe şi nutrirea propriilor trăiri. Atunci când experienţa nu este prielnică sau trăirea este împovărătoare, ei se repliază şi caută înlăuntru cauza, mai degrabă decât să proiecteze trăirea sau vina, în exterior.

Această evoluţie a conştiinţei ia amploare, atingând inima şi mintea a numeroşi oameni. Aceia care citesc aceste cuvinte, sunt cei luminaţi de înţelegere, cei ce se trezesc şi se desprind de tiparele anacronice.”

Cu multumiri

Editurii For You

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It