28/05/2020

Un nou magazin de cartier „La doi paşi” deschis la Eforie Nord

La intersecţia străzili 23 August cu strada Traian, atât localnicii , cât şi turiştii pot întâlnii în drumul lor un micuţ magazin de cartier, micuţ şi cochet, ce face parte din reţeaua de magazine de cartier deschise de către Metro, pentru a uşura distribuirea mărfii către angrosişti şi micii cumpărători.

După cum spunea managerul magazinului Adrian Paul Nedelea, cel deschis în Eforie Nord ar putea fi cel de al 1001-lea magazin deschis în reţea, în judeţul Constanţa fiind deja deschise în jur de 50 de astfel de magazine, reţeaua fiind extinsă în întreaga ţară, având deja căutare de către cumpărători. În general astfel de magazine pun accentul pe mărfuri alimentare, chimicale, legume-fructe, panificaţie, la preţuri acceptabile fiecărui buzunar.

Astfel de magazine prin foarte bine la publicul cumpărător, având preţuri acceptabile, reţeaua extinzându-se tot mai mult şi cererea fiind tot mai mare la astfel de magazine” a spus managerul magazinului Adrian Paul Nedelea.

„La doi paşi” un nou concept de magazine, la care managerul magazinului îşi poate alege sortimentul de marfă pe care doreşte să o vândă.

Hopa, e trecut de ora 14,00 ora când s-a şi tăiat panglica,l+saîi mare, azi preţurile sunt promoţionale, şi puteţi savura şi o cafea, gratis.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share