Published On: mie, iun. 20th, 2018

Un nou show aerian va putea fi văzut pe cerul Timişoarei

Ne mai despart doar câteva zile până când pe Aeroportul Internațioanal Timișoara „Traian Vuia” , va avea loc cea de-a V-a ediţie a spectacolului aerian Timișoara Air Show 2018, ce va avea loc sâmbătă, 23 iunie, de la ora 19,00. Este cel mai mare show aerian din vestul ţării.

Pentru ca cei care doresc să participle la mitingul aerian conducerea aeroportului a pregătit din timp peste 6000 de locuri de parcare, iar pentru a nu exista blocări şi ambuteiaje, conducerea aeroportului îi roagă pe doritori să pornească de acasă cu câteva ore înainte. Astfel că spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi, aceştia putându-se delecta pe la tarabele cu răcoritoare, înghețată, clatite , gogoși, bere, mici, virşli, coaste, dar și jucării din care cele mai multe amintind de avioane.

Poliția rutieră, poliţia comunei Ghiroda, dar și oamenii de ordine ai aeroportului se vor afla în punctele cheie de pe traseu, unde  vor dirija șoferii către parcările ce le sunt amenajate. Locurile de parcare sunt fără plată.

Pentru cei care nu deţin maşini, vor exista  autobuze , ce vor face curse din sfert în sfert de ora cu plecare de la stația de la Bastion.

În acest an va fi prezentă şi o trupă de zburători de acrobație, este vorba de Baltic Bees, care au mai fost prezenţi la Timişoara în 2016.

„Piloții letoni au fost foarte încântați de publicul din Timișoara și de atmosfera de aici și au ținut neapărat să mai fie prezenți. Programul lor este foarte încărcat, însă au reușit și ne-au anunțat în urmă cu câteva zile că vor participa și ei”, a spus directorul aeroportului Daniel Idolu.

Vor evolua formațiile:
-Forţele Aeriene Române cu cele mai performante aparate de la mig 21 lancer la helicoptere
-Aeroclubul României cu Hawks of Romania,
-Parașutiștii Blue Wings şi The Pellicans,
-formaţia ASALT și skybolt of Romania
– nu vor lipsi Iacării Acobați, cei care vor încheia cu flăcări şi fum showul aviatic.

La terminarea showului aviatic , pentru a nu se forma cozi şi blocaje în trafic , iubitorii de muyică bună vor putea rămâne până spre orele 23,00 să asculta un concert  rock cu două trupe ce nu au nevoie de prezentare, fiind vorba de sârbii de la Melmac Riders și The Rock. Așa nu toată lumea va pleca în același moment.

Nici traficul aerian nu va fi conturbat, acesta se va desfăşura conform orarului, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul evenimentul şi să plece din timp de acasă, pentru a ajunge la ora potrivită pentru îmbarcare.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos