Published On: mar, apr. 23rd, 2019

Unul din marii poluatori al Timişoarei e Continentalul, şi nu numai,….

Continentalul se află printer companiile ce distrug viaţa timişorenilor, şi nu numai a lor, ci şi a celor din Dumbrăviţa, fiindcă se afla la limita dintre cele două localităţi. De multe ori aerul este irespirabil atât în zona Lipovei, dar şi peste comuna Dumbrăviţa. Mirosul neplăcut şi înţepător se simte în unele dimineţi chiar şi în cartierul Dacia, producând discomfort cetăţenilor.

Spre primărie merg zilnic reclamaţii. Dar nu numai dinspre Continental ci şi din Calea Buziaşului, de la societatea de detergenţi, miros neplăcut şi deranjant care ajunge până în zona Soarelui.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, spune că primeşte tot timpul reclamaţii, mirosul fiind destul de deranjant, mai ales că există şi bolnavi de astm bronşic, timpul se va încălzii, iar dacă în felul ăsta decurg lucrurile nu există decât o soluţie. Atenţionarea şi eventual sancţionarea celor două companii : “Nu sunt de felul meu reclamagiu. Nu pot decât să pun presiune publică, nu am prerogative să fac altceva”.

Nu există o altă soluţie decât luarea de măsuri urgent, altfel întregul oraş va fi învăluit în pâcle de fum cu mirosuri înţepătoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It