Uranus în Taur 2018-2026 – Schimbare la orizont

Uranus este în Taur! Uranus a schimbat Semnele și a trecut din Berbec în Taur în 15 Mai 2018. Uranus va sta in Taur până în 26 Aprilie 2026.

Poate că intrând în Taur, Uranus deja v-a deranjat viața. Tranzitul lui Uranus este ca o străfulgerare de lumină. Vine pe neașteptate să lumineze ceva ce a fost ținut în întuneric. 

In mitologia Romană, Uranus era “marele trezitor” dar la greci, Uranus era “Zeul cerului” și creatorul vieții așa cum îl știm noi. Grecii spuneau că Uranus (cerul) și Gaea (Pământul) au apărut din haosul primordial..

In astrologie, Uranus guvernează tot ce vine din cer: ploaia, norii, fulgerul, electricitatea, undele radio, meteoriții, formele de viață inteligente.

Simbolul lui Uranus este un cerc, și o cruce – simbolizând spiritul divin (cercul) care se exprimă pe sine pe pământ (crucea) prin tărâmul spiritual și mental (Luna). Uranus aduce adevărul divin în viața noastră, ca un tunet.

Simbolul lui Uranus aduce cu o antenă satelit, simbolizând abilitatea de a capta ‘semnalul divin’ din univers. Acesta este motivul pentru care Uranus este conectat la intuiția divină și “al șaselea simț”.

Uranus face posibil pentru noi să ne conectăm fără fir, în spațiu și timp. Uranus guvernează internetul!

Uranus guvernează și formele inteligente de viață, și unii spun, chiar pe Dumnezeu.

Creaționismul este bazat pe asumția că viața a fost creată de o ființă supremă. Teoria  designului Inteligent duce teoria creaționismului mai departe. Deși ei nu îl identifică în mod necesar pe “Dumnezeu” ca find designerul, apărătorii designului inteligent spun că organismele vii sunt mult prea complexe pentru a fi reduse la selecția naturală (teoria Darwinistă).

Autorii Sci-Fi au avansat ipoteze similare chiar înainte de apariția teoriei designului inteligent. Arthur C. Clarke, in cartea sa “2001: Odiseea unui spațiu” scrie cum un monolit negru misterios cade din cer și provoacă o schimbare în evoluția umană.

In astrologie, Uranus este octava mai înaltă a lui Mercur. Dacă Mercur guvernează mintea,  este corect să se spună că Uranus este Maestrul Minții. Dacă Mercur este computerul personal, Uranus este serverul.

Uranus schimbând Semnele este similar cu actualizarea generală de software. Cum faceți actualizările software? Sunteți deranjați când trebuie să opriți totul și să restartați calculatorul? Sau vă face plăcere ideea posibilităților ce vin cu aceste noi caracteristici?

Dacă sunteți ca mine, ca cei mai mulți oameni, mai întâi rezistați. Chiar și când cumpărați următorul iPhone! Este ceva despre ‘nou’ care deranjează întotdeauna. Predictabilitatea pare în regulă, în timp ce distragerea ne provoacă fricile și anxietatea. Dar dacă “mergeți cu fluxul”,  și îmbrățișați noul, veți culege în curând beneficiile. Dacă rezistați, procesul va fi foarte dificil.

Uranus aduce progres, progres cu price preț. Progres, indiferent dacă vă place sau nu.

Uranus și Taur – Din Cer pe Pământ

În timp ce Uranus guvernează Cerul, Taurul Guvernează Pământul. Taurul este tot ce este stabil în viața noastră: valorile noastre, terenul nostru, proprietățile noastre, ceea pe ce ne bazăm.

Taurul este acolo unde ne simțim stabili și Siguri. Este acolo unde sunteți siguri. Când Uranus intră în Taur, va scutura exact ce ați crezut că era stabil și predictibil în viața voastră.

Dar Uranus nu aduce schimbare de dragul schimbării. Uranus aduce noi perspective, noi înfățișări – vă actualizează percepția realității astfel încât puteți fi mai aproape de adevăr.

Taurul este semnul susținerii. Orice din viața voastră care nu este susținut, se va schimba. Chiar dacă poate nu credeți acum, toți evem nevoie din când în când de scuturături Uraniene din când în când.

Ce putem aștepta exact de la tranzitul lui Uranus în Taur?

Să auncăm o privire la ceea ce face Taurul:

Taurul guvernează pământul, așa că în următorii 7 ani, putem aștepta o creștere în susținerea agriculturii, vieții, culturi permanente, ferme eco. Tot mai mulți oameni vor părăsi marile orașe pentru a se muta în locuri unde pot fi mai aproape de natură. Nu este ca și când vom merge înapoi în timp.Uranus aduce întotdeauna progres! Dar noi vom avea o schimbare de paradigmă în relația noastră cu natura, pământul și mâncarea.

Taurul guvernează proprietatea și deținerea ei, cum definiți ‘ce este al meu’.  Uranus guvernează informația – în special ce se face cu aceste date. In ultimii 7 ani, atunci când Uranus era în Berbec, am experimental o explozie de informații, în special prin intermediul internetului. Informația a devenit ‘noua monedă’. Companiile din lume s-au luat la întrecere pentru a captura cât mai multe informații posibile ale clienților.

Dar Taurului îi place să facă distincții clare. Cine deține informațiile? Cine are dreptul să le folosească și sub ce circumstanțe?

Recentul scandal Facebook și legislația GDPR din Europa (care intră în efect exact după ce Uranus intră în Taur) vine să ajute la a clarifica ‘ce este al meu’ și ‘ce este al tău’. Companiile nu mai pot să facă ce vor ele cu informațiile despre clienți.

Voi, ca și clienți, aveți dreptul de a cere unei companii să vă șteargă informațiile din baza ei de date. Datele sunt ale ‘voastre’. Despre acest lucru este Uranus în Taur.

Taurul guvernează banii. Uranus in Taur vă va cere să reevaluați ce înseamnă banii. Suntem obișnuiți să ne gândim la bani ca la un ‘lucru’ – mergem la servici și cumva banii ajung în contul nostru bancar. Cu ajutorul unui card putem cumpăra o haină frumoasă sau să ajungem într-un dezastru financiar. În ultimele decade, banul a pierdut valoarea sa intrinsecă.

Avem o piață monetară, avem bule de locuit,  avem staruri de film și jucători de fotbal care câștigă milioane – câțiva ani mai târziu, sunt uitați. Uranus ne va cere să reevaluăm ce este valoarea cu adevărat. Uranus in Taur, împreună cu Saturn și Pluto în Capricorn vor aduce schimbări mari pe piața monetară.

Dacă Uranus în Berbec însemna speculații, asumarea de riscuri, și noi proiecte apărând ca ciupercile. Uranus în Taur va însemna schimbarea atenției voastre de la idee la practică. Înseamnă a deține proprietatea. Înseamnă construirea a ceva care durează în timp. Nu înseamnă întoarcerea noastră la a fi fermieri și modul vechi de a face lucruri. Înseamnă găsirea de idei creative pentru a deține proprietatea.

Cea mai bună investiție ce o puteți face cu Uranus în Taur este să învățați să deveniți autonom. Să învățați să gătiți. Să aveți o grădină. Începeți propria afacere cu propriile resurse (fără bani de la investitori).

Taurul guvernează frumusețea. Conceptul de frumusețe a evoluat și continuă să evolueze. De la picturile din peșteri la sculpturile Grecești și renaștere, frumusețea și-a schimbat tot timpul înțelesul. Impresioniștii de exemplu (cu picturile lor pline de culoare, frumoase (au fost considerați radicali la timpul lor, pentru că nu au urmat regulile academice ale timpului). În zilele noastre, arta a scos pictura complet în afară. Cu Uranus în Taur, vom experimenta o altă schimbare a paradigmei, în felul în care definim frumusețea.

Toți vom fi influențați de aceste trenduri, mai mult, veți simți mai puternic energia tranzitului lui Uranus în Taur dacă semnul vostru ascendent se află într-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), sau dacă aveți planete personale – Lună, Soare, Mercur, Venus, Marte – în semne fixe.

Astrobutterfly 
https://astrobutterfly.com

inaloveworld.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share