Published On: joi, mart. 14th, 2019

Victor Ponta, președintele Pro România a fost prezent astăzi la Târgoviște

Victor Ponta, președintele Pro România, a făcut astăzi o vizită în județul Dâmbovița, alături de senatorul Adrian Țuțuianu, coordonatorii – Georgică Dumitru, Ioan Marinescu, Cătălin Olteanu-purtător de cuvânt și alți lideri ai Pro România. După o întrevedere cu susținătorii la Primăria din Băleni, a urmat o conferință de presă, iar vizita s-a încheiat cu o întâlnire la Clubul Studenților din Târgoviște, cu simpatizanții și membrii de partid. 

Victor Ponta – declarații din conferința de presă:

”Am fost prezent astăzi în județul Dâmbovița. Am văzut multe lucruri începute în anii trecuți, unele nu s-au mai terminat din pacate. Am stat de vorbă cu oamenii. Există un potențial industrial care, ușor, ușor se reface, dar care are nevoie de stabilitate și de predictibilitate în zona fiscală. Toți investitorii din zonă mi-au spus de ordonanța 114, de prețurile la energie, de creditele bancare, încercam toți cei din Camera Deputaților (suntem 20 de deputați Pro România) să votăm, în așa fel încât, Ordonanța 114 să fie abrogată și să existe pentru cei care creează locuri de muncă în Târgoviște, condiții de stabilitate în perioada următoare.”

Victor Ponta – Ne pregătim pentru alegeri

”Pro România este buturuga mică, ne luptăm cu carul foarte mare. Am în continuare aceleași relații bune, iubesc poporul psd-ist, nu-mi plac liderii din acest moment ai PSD și cred că duc România într-o direcție greșită. Sunt măsuri social-democrate pe care vrem să le susținem și care din păcate în acest an au luat-o în sens invers, mă refer la faptul că au fost înghețate pensiile, salariile, alocațiile pentru copii care nu se pot aplica de la 1 martie…

Ne facem o echipă din ce în ce mai puternică, și dacă pe 26 mai, la alegerile pentru Parlamentul European, cu Corina Crețu, principalul nostru candidat, Pro România va avea un rezultat foarte bun, atunci înseamnă că și în Parlamentul românesc vom convinge alți colegi din PSD să ni se alăture și să schimbăm un guvern pe care toată lumea îl consideră foarte slab.

Cel mai important este ce se întâmplă din punct de vedere economic. De doi ani și jumătate, stăm și ne uităm la discuții legate de Justiție, lucruri care nu au legătură cu viața de zi cu zi a oamenilor și între timp, tot ce am reușit să facem din 2012 cu mari sacrificii, se cam strică. Și aș vrea ca in 2020 să nu pățim ca în 2010, când, după alegerile prezidențiale, ne-am dat seama că suntem într-o mare criză și oamenii au suferit cel mai mult.

Sunt în Pro România oameni care au experiență de guvernare, care au guvernat bine alături de mine, care știu ce înseamnă și județul Dâmbovița, și mediul privat și guvernarea la nivel central și cei care sunt ca si noi, dezamagiți și sătui de acest guvern. Soluția este Pro România și mă bucur foarte mult că am construit-o, pentru toți cei care văd o soluție la ce se întâmplă azi.”

Video din conferința de presă, 14 martie 2019:

Senatorul Adrian Țuțuianu, declarații:

”Ultima întâlnire cu Victor Ponta în județul Dâmbovița a fost în anul 2016, când am mers în foarte multe locuri și am făcut campanie pentru PSD. Vreau să reamintesc dâmbovițenilor, că foarte multe proiecte pe care le are județul în derulare, au legătură cu Victor Ponta.

Cu Victor Ponta am reușit să aducem 40 de milioane de lei la Universitatea Valahia din Târgoviște în trei ani de zile și am făcut pași importanți în dezvoltarea campusului universitar. Tot cu Victor Ponta, cu aproape 20 de milioane de lei am făcut podul de la Petrești care era luat de ape din 2004, am făcut hangarul de la Otopeni pentru Armata Română în contul preluării terenului de la Titu, aproape 20 de milioane de lei. Tot cu Victor Ponta am început să facem studiul de fezabilitate la DN 7 și DN 71 (DN 7 era la licitație în 2015, odată cu plecarea lui Victor Ponta de la guvern, licitația a fost suspendată și reluată apoi) și îi datorăm lui Victor Ponta dezvoltarea de la Arctic Găești și a Fabricii de mașini de spălat de la Ulmi. Fără sprijinul pe care nu l-ar fi dat Victor Ponta atunci, nu aveam astăzi satisfacția dezvoltării unei zone industriale noi în județul Dâmbovița.

Pentru toate aceste motive m-am și alăturat lui Victor Ponta în data de 23 ianuarie 2019.

Am încredere că putem să construim o forță politică de centru stânga, puternică, și desigur, nu într-o zi, avem nevoie de timp. Dar sunt convins că încet, încet, cei care gândesc ca noi și la binele țării, vor veni alături de Pro România.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It