Published On: mie, oct. 9th, 2019

Vizită de lucru la primăria comunei Ghiroda

Knut Ringstad, directorul Innovation Norway și Camelia Manoliu, ofițerul de program responsabil cu alocarea fondurilor nerambursabile  norvegiene, au avut astăzi o întâlnire cu primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu, în cadrul proiectului ”Sisteme fotovoltaice pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice”.

Primăria comunei Ghiroda a depus acest proiect pentru obținerea de  finanțare din fonduri norvegiene, în martie 2019 și a vizat eficientizarea consumului de energie pentru opt clădiri publice din localitate: școlile din Ghiroda și Giarmata Vii, căminele culturale din Ghiroda și Giarmata Vii, gradinița din Ghiroda, baza sportivă din Ghiroda și clădirile administrative din Ghiroda și Giarmata Vii. Valoarea totală a proiectului este de 1.200.000 de euro, 85% finanțare externă, 15% contribuția primăriei Ghiroda. Această investiție ar putea asigura consumul de energie al obiectivelor vizate, generând o economie de 17.000 de lei lunar.

Scopul vizitei de astăzi a fost stabilierea potențialului de dezvoltare al comunei, impactul și necesitatea acestui proiect în comunitate, evaluarea clădirilor și deplasarea în teren fiind parte importantă din punctajul final al  proiectului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It