Published On: lun, oct. 23rd, 2017

Vizite de lucru pe drumurile județene

 Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a efectuat alături de vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe drumul DJ 710A I. L. Caragiale – Moreni, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare, contractate în cadrul PNDL – etapa a II-a, pentru care ordinul de începere a fost dat în data de 9 septembrie a.c., potrivit unui comunicat de presă din partea CJ Dâmbovița.

Proiectul are o valoare totală de 7.056.684 lei. Lungimea tronsonului mai sus-amintit este de 7,488 km, iar astăzi s-a finalizat execuția celui de-al doilea strat de asfalt, urmând să se realizeze în continuare lucrări de amenajare a acostamentelor, podețe transversale, racordări cu drumurile laterale și montarea de elemente pentru siguranța circulației rutiere și executarea de marcaje longitudinale.

Tot astăzi, conducerea CJD a efectuat o vizită și la obiectivul de investiții Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 711A, sector, Săbiești – Colacu, unde se realizează lucrări de asfaltare, finanțate din bugetul consiliului județean și în cadrul PNDL – etapa a II-a, pe o lungime de 7,812 km. Valoarea investiției este de 7.420.117,05 lei.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a declarat mulțumit de ritmul în care se derulează lucrările pe cele două drumuri județene, recomandând constructorilor să respecte graficul stabilit, pentru ca traficul să se poată desfășura în condiții optime.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It