comments

" /> VOLEI: CSM TARGOVISTE- KHIMIK YUZHNY UCRAINA- VIDEO LIVE | Oficial Media
Published On: mie, Ian 11th, 2017

VOLEI: CSM TARGOVISTE- KHIMIK YUZHNY UCRAINA- VIDEO LIVE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  

În aceste momente la Sala Polivalentă din Târgoviște, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a întâlnit campioana Ucrainei Khimik Yuzhny în șaisprezecimile CEV Cup.

Antrenorul Dragan Nesic și componentele CSM-ului vor să îi bucure pe târgovișteni cu o victorie în această confruntare. “Jucăm împotriva campioanei Ucrainei, are multe jucătoare care joacă la națională. Este o echipă bună. Îmi doresc să dăm tot ce avem mai bun din tot pentru suporteri și să ne calificăm în faza următoare”, a spus Dragan Nesic, antrenorul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Rămâneți alături de noi pentru a urmări meciul în direct și a fi la curent cu ultimele vești legate de compețiția sportivă din seara aceasta.

Khimik Yuzhny: D. Karpets, D. Drozd, A. Politanska, K. Silchenkova, K. Niemtseva, I. Molodtsova, A. Chernukha, D. Stepanovska, Stepanchuk, M. Tomic, O. Napalkova. Antrenor Andrei Romanovici.

CSM Târgoviște: Diana Calotă, Alexandra Sobo,  Matea Ikic, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Suzana Cebic (libero). Au mai evoluat Alexandra Trică, Ana Bianca Mitrănescu. Antrenor principal – Dragan Nesic, antrenor secund – Atanas Lazarov.

LIVE TEXT ȘI VIDEO

UPDATE 20:25- Roxana Ivanof își păstrează calmul intr-un final tensionat, câștiga serviciul și Milagros Colar punctează de 2 ori la rând. Minge de set și meci pentru Ucraina pe care o salvează din nou Milagros Colar preluând serviciul pentru fetele de la CSM Târgoviște . Meciul e în prelungiri și din nou serviciul pentru Ucraina. Partida se încheie: CSM Târgoviște 14, Khimik Yuzhny 16

 

UPDATE 20:17- La schimbarea terenurilor în setul decisiv, Ikic își păstrează serva, câștigă un punct, dar ucrainiencele blochează și revin la conducere. 10-8 pentru Khimik Yuzhny

UPDATE 20.03– Set câștigat de echipa din Ucraina cu 26 la 24. Scor meci 2-2.

UPDATE 19:55–  Revenire spectaculoasă, 17 la 16 pentru CSM, final strâns, servesc ucrainencele afară din teren și fetele noastre conduc cu un punct, 20-19.

UPDATE 19:44– În setul 4, Khimik Yuzhny a început mai bine, a condus cu o diferență de 6 puncte. CSM Targoviste a recuperat și targovistencele sunt conduse la jumătatea setului cu 13 la 9.

UPDATE 19.28- Sala este în picioare, voleibalistele de la Yuzhny au minge de set, 22-25, astfel că meciul trece în setul 4.

UPDATE 19:25– Pe bancă se află și Ramona Marciu, Mitrănescu. Mitrănescu în locul lui Ivanof, minge lungă și câștigată de fetele de la Khimik Yuzhny, un final strâns și incendiar la 20- 19; timp de odihnă solicitat de antrenorul ucrainean. Servesc adversarele, câștigă 2 puncte și pentru prima dată în setul 3 se află la conducere echipa adversă cu 23 la 20, la 2 puncte de câștigarea setului.

UPDATE 19:21– Trică din nou la serviciu, blocaj Diana Calotă. CSM preia serviciul prin Alexandra Sobo , scor 19-15 și Diana Calotă servește pentru încă un punct câștigat 20 la 15.

UPDATE 19:15– Timp de odihnă solicitat de Dragan Nesic; mingii câștigate pe rând, punct Milagros, servește Roxana Ivanof, blocaj Alexandra Sobo și din nou punct Milagros Colar care și servește după scorul de 15 la 10 pentru CSM Târgoviște . Cu Suzana Cebic la primire o nouă minge bună pentru Trică și fetele noastre conduc cu 16 la 12.

UPDATE 18:50– Finalul setului le găsește pe fetele de la Târgoviște în mare formă, câștigă punct după punct și se află la 4 puncte de câștigarea setului 2. În timp ce echipa Khimik Yuzhny are doar 10 puncte, Colar servește pentru setul 2 și set 25 la 11 pentru CSM Târgoviște.

UPDATE 18:43– In setul 2, primul timp de odihna a fost cerut de antrenorul ucrainean, scorul fiind în defavoarea lor, 6 la 10.

UPDATE 18.30– Finalul primului set este incendiar!  Lovitură Milagros Colar și targovistencele sunt la o minge de set, out Ucraina, set CSM Târgoviște 25 la 22.

UPDATE 18:14– Dupa un început in care echipa Ucrainei se detașează, fetele de la CSM recuperează 4 puncte la rând, diferența fiind de doar 2 puncte în favoarea celor de Khimik Yuzhny, 11-9. La jumătatea primului set, CSM Târgoviște preia conducerea și la al doilea timp de odihnă, scorul este de 12 la 11 în favoarea fetelor de la CSM.

UPDATE 18.05– Meciul a debutat cu un prim punct câștigat de echipa din Ucraina, după care a urmat egalare si cele două echipe și-au împărțit punctele pe rând. După primele minute de joc voleibalistele târgoviștene conduc cu 3 la 2.

 

UPDATE 17.59: Debutul meciului de cupă europeană la volei feminin.

 

UPDATE 17.22: Încălzirea echipelor CSM Târgoviște și  Khimik Yuzhny din Ucraina.

 

 

 

comments
OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

Deputat Carmen Holban

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Etichete

Pin It