: miercuri 11 ianuarie 2017

VOLEI: CSM TARGOVISTE- KHIMIK YUZHNY UCRAINA- VIDEO LIVE

OFICIAL MEDIA

În aceste momente la Sala Polivalentă din Târgoviște, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a întâlnit campioana Ucrainei Khimik Yuzhny în șaisprezecimile CEV Cup.

Antrenorul Dragan Nesic și componentele CSM-ului vor să îi bucure pe târgovișteni cu o victorie în această confruntare. “Jucăm împotriva campioanei Ucrainei, are multe jucătoare care joacă la națională. Este o echipă bună. Îmi doresc să dăm tot ce avem mai bun din tot pentru suporteri și să ne calificăm în faza următoare”, a spus Dragan Nesic, antrenorul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Rămâneți alături de noi pentru a urmări meciul în direct și a fi la curent cu ultimele vești legate de compețiția sportivă din seara aceasta.

Khimik Yuzhny: D. Karpets, D. Drozd, A. Politanska, K. Silchenkova, K. Niemtseva, I. Molodtsova, A. Chernukha, D. Stepanovska, Stepanchuk, M. Tomic, O. Napalkova. Antrenor Andrei Romanovici.

CSM Târgoviște: Diana Calotă, Alexandra Sobo,  Matea Ikic, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Suzana Cebic (libero). Au mai evoluat Alexandra Trică, Ana Bianca Mitrănescu. Antrenor principal – Dragan Nesic, antrenor secund – Atanas Lazarov.

LIVE TEXT ȘI VIDEO

UPDATE 20:25- Roxana Ivanof își păstrează calmul intr-un final tensionat, câștiga serviciul și Milagros Colar punctează de 2 ori la rând. Minge de set și meci pentru Ucraina pe care o salvează din nou Milagros Colar preluând serviciul pentru fetele de la CSM Târgoviște . Meciul e în prelungiri și din nou serviciul pentru Ucraina. Partida se încheie: CSM Târgoviște 14, Khimik Yuzhny 16

 

UPDATE 20:17- La schimbarea terenurilor în setul decisiv, Ikic își păstrează serva, câștigă un punct, dar ucrainiencele blochează și revin la conducere. 10-8 pentru Khimik Yuzhny

UPDATE 20.03– Set câștigat de echipa din Ucraina cu 26 la 24. Scor meci 2-2.

UPDATE 19:55–  Revenire spectaculoasă, 17 la 16 pentru CSM, final strâns, servesc ucrainencele afară din teren și fetele noastre conduc cu un punct, 20-19.

UPDATE 19:44– În setul 4, Khimik Yuzhny a început mai bine, a condus cu o diferență de 6 puncte. CSM Targoviste a recuperat și targovistencele sunt conduse la jumătatea setului cu 13 la 9.

UPDATE 19.28- Sala este în picioare, voleibalistele de la Yuzhny au minge de set, 22-25, astfel că meciul trece în setul 4.

UPDATE 19:25– Pe bancă se află și Ramona Marciu, Mitrănescu. Mitrănescu în locul lui Ivanof, minge lungă și câștigată de fetele de la Khimik Yuzhny, un final strâns și incendiar la 20- 19; timp de odihnă solicitat de antrenorul ucrainean. Servesc adversarele, câștigă 2 puncte și pentru prima dată în setul 3 se află la conducere echipa adversă cu 23 la 20, la 2 puncte de câștigarea setului.

UPDATE 19:21– Trică din nou la serviciu, blocaj Diana Calotă. CSM preia serviciul prin Alexandra Sobo , scor 19-15 și Diana Calotă servește pentru încă un punct câștigat 20 la 15.

UPDATE 19:15– Timp de odihnă solicitat de Dragan Nesic; mingii câștigate pe rând, punct Milagros, servește Roxana Ivanof, blocaj Alexandra Sobo și din nou punct Milagros Colar care și servește după scorul de 15 la 10 pentru CSM Târgoviște . Cu Suzana Cebic la primire o nouă minge bună pentru Trică și fetele noastre conduc cu 16 la 12.

UPDATE 18:50– Finalul setului le găsește pe fetele de la Târgoviște în mare formă, câștigă punct după punct și se află la 4 puncte de câștigarea setului 2. În timp ce echipa Khimik Yuzhny are doar 10 puncte, Colar servește pentru setul 2 și set 25 la 11 pentru CSM Târgoviște.

UPDATE 18:43– In setul 2, primul timp de odihna a fost cerut de antrenorul ucrainean, scorul fiind în defavoarea lor, 6 la 10.

UPDATE 18.30– Finalul primului set este incendiar!  Lovitură Milagros Colar și targovistencele sunt la o minge de set, out Ucraina, set CSM Târgoviște 25 la 22.

UPDATE 18:14– Dupa un început in care echipa Ucrainei se detașează, fetele de la CSM recuperează 4 puncte la rând, diferența fiind de doar 2 puncte în favoarea celor de Khimik Yuzhny, 11-9. La jumătatea primului set, CSM Târgoviște preia conducerea și la al doilea timp de odihnă, scorul este de 12 la 11 în favoarea fetelor de la CSM.

UPDATE 18.05– Meciul a debutat cu un prim punct câștigat de echipa din Ucraina, după care a urmat egalare si cele două echipe și-au împărțit punctele pe rând. După primele minute de joc voleibalistele târgoviștene conduc cu 3 la 2.

 

UPDATE 17.59: Debutul meciului de cupă europeană la volei feminin.

 

UPDATE 17.22: Încălzirea echipelor CSM Târgoviște și  Khimik Yuzhny din Ucraina.

 

 

 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Viorel Toma pe simezele Muzeului de Artă Timişoara

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Viorel Toma pe simezele Muzeului de Artă Timişoara

Sistemul obliga să rămână în țară studenții care sunt pe locuri bugetate?

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sistemul obliga să rămână în țară studenții care sunt pe locuri bugetate?

Baschet. CSM Târgovişte, învingătoare în duelul cu Universitatea Cluj

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Baschet. CSM Târgovişte, învingătoare în duelul cu Universitatea Cluj

Adrian Țuțuianu: ”Rovana Plumb va deschide mitingul. Estimăm peste 10.000 de oameni”

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Adrian Țuțuianu: ”Rovana Plumb va deschide mitingul. Estimăm peste 10.000 de oameni”

Rovana Plumb, secretar de stat și ministru în ultimele guverne PSD. Propunerile pentru patru portofolii se află pe masa președintelui Iohannis.

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Rovana Plumb, secretar de stat și ministru în ultimele guverne PSD. Propunerile pentru patru portofolii se află pe masa președintelui Iohannis.

Dragobetele sarbatorit la Biblioteca Judeteana Dambovita

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Dragobetele sarbatorit la Biblioteca Judeteana Dambovita

PERCHEZITII pentru contrabanda in Dambovita, Arges si Suceava

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru PERCHEZITII pentru contrabanda in Dambovita, Arges si Suceava

Prognoza METEO pentru 23, 24 si 25 februarie

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 23, 24 si 25 februarie

Horoscop 23 februarie 2017. Leii au nevoie de odihna

februarie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 23 februarie 2017. Leii au nevoie de odihna

Chindia Târgovişte şi-a dorit doi jucători de la Steaua

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte şi-a dorit doi jucători de la Steaua

ASU Poli Timişoara în Liga a II – a, cu noi achiziţii

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru ASU Poli Timişoara în Liga a II – a, cu noi achiziţii

Actiuni ale jandarmilor pentru combaterea furturilor de material lemnos in Dambovita

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Actiuni ale jandarmilor pentru combaterea furturilor de material lemnos in Dambovita

Povestea maestrului si cele trei incercari

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Povestea maestrului si cele trei incercari

OMRAAM AIVANHOV: Când suferiți, să nu îi cereți Domnului să vă elibereze de suferință

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru OMRAAM AIVANHOV: Când suferiți, să nu îi cereți Domnului să vă elibereze de suferință

Horoscop 22 februarie 2017. Balantele primesc vesti bune

februarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 22 februarie 2017. Balantele primesc vesti bune

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache