Dum. feb. 23rd, 2020

Vremea 16 noiembrie 2018. Temperaturi scăzute în toată țara

Vremea 16 noiembrie 2018. Meteorologii anunță vreme deosebit de rece vineri, în toată țara. Temperaturile înregistrate atât pe timpul nopții, cât și pe timpul zilei vor fi sub valorile normale pentru această perioadă. 

Potrivit Vremea.ro, vineri vor mai cădea unele ploi slabe izolate doar în nordul Moldovei, în sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral. Vântul va suflă tare în est și în sud-est (cu rafale de până la 60-70 de km/h pe litoral) și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării.
Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 8-13 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 5-10 grade în Dobrogea și în Moldova.

Vremea 16 noiembrie în București

Vineri, în București, temperaturile se vor încadra între 6 și 0 grade celsius. Potrivit vremea.ido, șansele de precipitații sunt de 55% pe timpul zilei, iar vântul va sufla în rafale de 37 km/h. Cantitățile de precipitații acumulate vor fi sub 1L/m². Pe timpul nopții temperaturile minime înregistrate nu vor scădea sub 0 grade celsius. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 40%.

Meteo 16 noiembrie munte

Meteorologii ANM prognozează temperaturi negative și precipitații slabe în timpul nopții. La altitudini mari, vor fi condiții de lapoviță și ninsoare, dar și de vânt care va sufla cu peste 35 km/h.

Temperaturile se vor încadra între -3 și 0 grade celsius pe timpul zilei. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în Păltiniș și Azuga, mai exact -3 și respectiv -2 garde celsius. Pe timpul nopții cerul va fi complet acoperit de nori, iar temperaturile vor ajunge și până la -7 grade celsius.

a1.ro

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments