Published On: mie, oct. 17th, 2018

Vremea 17 octombrie 2018. Se anunță temperaturi scăzute

Vremea 17 octombrie 2018

Vreme rămâne deosebit de caldă pentru această lună, dar nu va mai fi aşa pentru multă vreme. Prognoza meteo anunţă că zilele următoare scad temperaturile. În Bucureşti, marţi, vor fi 23 de grade.

Vremea 17 octombrie în ţară

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade. Cele minime, în general, vor fi între 3 şi 13 grade, anunţă prognoza meteo. Cerul va fi variabil spre mai mult senin în cursul zilei, dar cu unele înnorări noaptea, în extremitatea sudică şi de sud-est, unde, cu totul izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe crestele munţilor, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului şi în sud-estul teritoriului. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Totuşi, vremea frumoasă nu va mai ţine mult. Specialiştii anunţă când vor scădea temperaturile şi vom avea şi primele ninsori din sezon.

Prognoza meteo în Bucureşti pe 17 octombrie

ANM spune că, în Capitală, vremea va fi în general frumoasă marţi, cu un regim termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în timpul zilei, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe creste.

observator.tv

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It