Published On: mar, mart. 19th, 2019

Vremea 19 martie 2019. Temperaturi în scădere în toată țara

Vremea 19 martie 2019. Potrivit meteorologilor, începând de marți temperaturile vor înregistra o ușoară scădere în toată țara. Cu toate acestea, valorile termice rămân mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Citește prognoza meteo completă și află cum va fi vremea în Bucuresti și la munte.

Vremea 19 martie 2019

Marți, vremea se va răci în majoritatea regiunilor, însă regimul termic va rămâne unul mai cald decât ar fi normal pentru jumătatea lunii martie. Instabilitatea atmosferică va fi prezența în bună parte din țară, însă doar local va plouă, în general slab cantitativ. Numai cu totul izolat în estul Olteniei și în vestul Munteniei se vor acumula cantități de apă de până la 10-15 mm, conform prognozei Vremea.ro.

Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Moldova și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului.

Vremea 19 martie 2019 în București.

Vremea se menţine călduroasă, marţi, 19 martie, în Bucureşti. Nu vor fi temperaturi la fel de ridicate ca în zilele trecute, însă soarele va fi puternic oricum. În Bucureşti, temperaturile vor ajunge până la 20 de grade.

Gradele vor începe să scadă în timp ce se lasă seara, iar în timpul nopţii temperaturile vor scădea până la 11 grade.

Meteo 19 martie. Vremea la munte

La munte temperaturile sunt într-o ușoară scădere, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 3-5 grade Celsius. Pe timpul nopții, termometrele vor arăta doar valori cu minus. Temperaturile minime, pe timpul nopții, se vor încadra între -6 și 0 grade Celsius.

a1.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It