Published On: mar, mai 22nd, 2018

Vremea 22 mai 2018. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere

Vremea pe 22 mai 2018 este frumoasă, deşi, izolat, se vor mai înregistra averse şi descărcări electrice. Prognoza meteo anunţă că de marţi se vor mai înregistra precipitaţii doar în zonele de munte, iar temperaturile cresc.

Noaptea de luni spre marţi: înnorările vor fi mai persistente în jumătatea de vest a Olteniei, unde va ploua temporar şi se vor cumula local 10…15 l/mp, iar spre dimineaţă şi în Banat. În special în primele ore ale nopţii, dezvoltări noroase convective, averse şi descărcări electrice vor mai fi pe spaţii mici în vest şi în nord, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil. Prognoza meteo arată că temperaturile minime se vor încadra în general între 6 şi 15 grade. Spre dimineaţă, în depresiuni şi pe văile râurilor, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-vestul ţării, în special în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime în general între 7 şi 15 grade. În orele dimineţilor, izolat vor fi condiţii de ceaţă, în special în depresiuni şi pe văile râurilor. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

ÎN BUCUREŞTI: Vremea pe 22 mai în Capitală va fi frumoasă şi caldă, cu cer variabil şi vânt slab şi moderat. Potrivit ANM, temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

sursa: a1.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste