OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: joi, nov. 22nd, 2018

Vremea 22 noiembrie. Temperaturi scăzute

Vremea pe 22 noiembrie este deosebit de rece, cu precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în multe regiuni ale ţării. În est, prognoza meteo estimează temperaturi care nu vor depăşi zero grade ziua. În Bucureşti, maxima va fi de 3 grade.

Vremea 22 noiembrie în ţară

Joi, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, iar în restul ţării valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în ultima decadă a lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3… -2 grade în jumătatea de nord a Moldovei şi 6… 8 grade în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în Moldova, estimează prognoza meteo. Cerul va fi noros, cu intervale de înseninare în cursul nopţii local în estul teritoriului. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile.

În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor atinge 55… 65 km/h. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferica va creşte la valori de regim baric distinct anticiclonic.

Precipitaţiile încetează vineri, dar va fi ger

În Capitală, vremea va fi deosebit rece în regiunile extracarpatice în ziua vineri, transmite ANM. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale în această perioadă din an, noaptea devenind rece în zonele centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în Moldova şi 9…10 grade în Banat, Crişana şi sud-vestul Transilvaniei. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -10 şi 2 grade, cu cele mai mici valori în Moldova şi estul Transilvaniei. Cerul va fi parţial noros, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă.

observator.tv

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It