OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: sâm, sept. 22nd, 2018

Vremea 22 septembrie 2018. La mare vremea va fi deosebit de caldă

Vremea 22 septembrie 2018 în ţară

Sâmbătă, vremea se va înrăutăţi treptat, înnorările se vor accentua şi vor fi averse şi descărcări electrice, după-amiaza în Banat, Crişana, Maramureş şi pe arii restrânse în Transilvania, iar spre seară şi noaptea local în regiunile centrale, estice şi de sud-est şi izolat în rest.

Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 40…45 km/h şi pe spaţii mai mici 50…60 km/h, în special în zona de munte, în vestul, nordul şi centrul ţării. Temperatura aerului va marca o scădere în vestul şi nord-vestul teritoriului până la valori apropiate de normalul perioadei, iar în rest vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă la această dată în sud şi sud-est.

Maximele vor fi cuprinse, în general, între 19 şi 30 de grade, iar minimele între 6 şi 18 grade, mai coborâte în depresiuni. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat va fi ceaţă.

ÎN BUCUREŞTI, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o temperatură maximă de 30…31 de grade. Prognoza meteo anunţă că, în cursul zilei, cerul va fi mai mult senin, apoi înnorările se vor accentua treptat, iar în a doua parte a nopţii va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Vremea 22 septembrie 2018 la mare şi la munte

La munte, înnorările se vor accentua şi pe arii extinse vor fi averse şi descărcări electrice. ANM precizează că vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 40…45 km/h şi pe spaţii mai mici 55…60 km/h. Temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de intervalul precedent.

La mare, Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 24 şi 26 de grade, iar cele minime între 17 şi 18 grade. Cerul va fi senin ziua şi temporar noros noaptea, când local vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, în intensificare noaptea, cu rafale de 45 – 55 km/h. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 22 de grade.

sursa: observator.tv

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It