OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: vin, nov. 30th, 2018

Vremea 30 noiembrie. Prognoza meteo anunţă minime de minus 20 de grade în zone de depresiuni

Vremea pe 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, este foarte geroasă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă chiar şi minime de minus 20 de grade în zone de depresiuni. În Bucureşti vor fi minus 2 grade în timpul zilei.

Vremea 30 noiembrie în ţară, de Sfântul Andrei

Vineri, de Sfântul Andrei, vremea va fi deosebit de rece în toate regiunile, local geroasă dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad, iar cele minime se vor încadra între -16 şi -4 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile extracarpatice unde trecător şi izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în sudul Moldovei şi al Banatului şi în jumătatea de est a Munteniei, unde rafalele vor fi de 45…55 km/h, iar pe litoral 60…70 km/h . Mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură, anunţă prognoza meteo. Presiunea atmosferica va scădea – dar tot la valori mari, de regim anticiclonic.

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 30 noiembrie

Conform ANM, în Capitală, vremea va fi deosebit de rece de Sfântul Andrei, geroasă noaptea. Temperatura maximă va fi de -3…-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător, posibil, fulguială. Presiunea atmosferica va scădea, dar la o valoare uşor mai mare decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Vremea va fi geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări izolate pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

observator.tv

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It