Published On: joi, mai 31st, 2018

VREMEA 31 mai. Se anunță o zi extrem de călduroasă

Vremea din 31 mai aduce vești bune. Prognoza meteo anunță zi extrem de călduroasă.

Finalul lunii mai aduce vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, meteorologii luând în calcul chiar primele avertizări de caniculă. Temperaturile vor ajunge la valori de peste 30 de grade Celsius, în special în zona de sud și sud-est.

Joi, vremea va fi în general frumoasă în prima parte a zilei în toată țară, însă după orele prânzului innorarile se vor accentua în Transilvania, Maramureș și în nordul Carpaților Orientali, unde local se vor semnala averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Potrivit vremea.ro, vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Olteniei și pe litoral. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade în majoritatea zonelor țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în Lunca Dunării și în sudul Banatului.

În Capitală, cerul va fi variabil, informează antena3.ro, cu înnorări mai accentuate după-amiaza şi seara în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos